KennisKans: Lerend organiseren

20 mei 2022, van 13:15 tot 14:30 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Om te kunnen voortbestaan is het van groot belang dat organisaties zich blijven ontwikkelen. Maar hoe leren organisaties? Wat is nodig om patronen te doorbreken? Hoe ontwikkel je als organisatie iets nieuws als meer van hetzelfde niet werkt? Welke condities zijn nodig om te kunnen co-creëren? Op dit soort vragen geeft op vrijdag 20 mei André Wierdsma, auteur en Emeritus hoogleraar 'Organiseren en Co-creëren' bij Nyenrode Business Universiteit het antwoord tijdens deze kennissessie: een inspirerende introductie op lerend organiseren.

KennisKans

Het initiatief voor deze kennissessie ligt bij Emprover, een Tilburgs bedrijf dat bedrijven ondersteunt door organisatieverandering methodisch sterk en blijvend zichtbaar te structureren. Zij werden vervolgens door de Bibliotheek Midden-Brabant uitgedaagd deel te nemen aan KennisKans. KennisKans is een project waarbij specifieke kennis wordt gedeeld op openbare plekken zodat deze kennis ook verder reikt dan de muren van een organisatie of bedrijf.

Meer over KennisKans

Deelnemen

Dankzij KennisKans kunnen naast relaties van Emprover ook een aantal externe geïnteresseerden de kennissessie bijwonen. Ben jij een ondernemer, bestuurder of directeur-grootaandeelhouder en wil je meer te weten komen over lerend organiseren? Er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Praktische informatie

Datum: vrijdag 20 mei
Tijd: 13.15-14.30 uur
Locatie: StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)
Kosten: gratis
Aanmelden: via kenniskans@bibliotheekmb.nl

Direct aanmelden voor KennisKans