Books 4 Life

25 juni 2022, van 09:00 tot 17:00 | Trappenlandschap (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis (boeken kopen kost wel geld)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zaterdag 25 juni is Books 4 Life Tilburg aanwezig in de Bibliotheek LocHal. Je kunt bij hun kraam terecht om tweedehands boeken te kopen en om boeken te doneren. Zij verkopen tweedehands boeken die er dikwijls als nieuw uitzien voor zeer aantrekkelijke prijzen. De opbrengst gaat altijd naar goede doelen.

Books 4 Life

Books 4 Life is een club van enthousiaste vrijwilligers die tweedehands boeken inzamelen en verkopen voor goede doelen. Met veel succes want in de afgelopen 16 jaar hebben ze meer dan €120.000,- euro kunnen schenken aan Amnesty International, Oxfam Novib en talloze kleinere organisaties die zich inzetten voor verbetering van mensenrechten en bestrijding van armoede.

Met veel passie en werkplezier zorgen de vrijwilligers ervoor dat de geschonken boeken een tweede leven krijgen.
Er zijn romans, thrillers, studieboeken en kinderboeken van uitstekende kwaliteit die ook nog eens uiterst vriendelijk geprijsd zijn (vanaf €2,- euro).
De boekenliefhebbers/vrijwilligers van Books 4 Life zijn dag in dag uit in de weer om zo veel mogelijk boeken te verkopen. Daarom zijn ze actief op diverse locaties.

Je kunt ook hun boeken kopen in hun winkel in het Cobbenhagengebouw van Tilburg University (ma t/m vrij van 10.00 tot 17.00 uur) of in de webshop books4lifetilburg.com (24/7).

Praktische informatie

Datum: zaterdag 25 juni
Tijd: 09.00 tot 17.00 uur
Locatie: voor het Trappenlandschap in de Bibliotheek LocHal
Kosten: gratis toegang, aankoop boeken kosten wel geld