Lezing bewust en respectvol opvoeden

24 juni 2022, van 09:00 tot 11:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Op vrijdag 24 juni zijn aanstaande en kersverse ouders welkom in de Bibliotheek Waalwijk voor een interessante lezing vol praktische tips. Ontwikkelingspsycholoog en opvoeddeskundige Mique van Gorp neemt je mee in de betekenis van bewust en respectvol ouderschap.

Lezing

Als opvoeder mag je jouw kind begeleiden en ondersteunen in de groei naar een evenwichtig, zelfstandig, flexibel en creatief persoon. In deze lezing neemt Mique van Gorp je mee in wat bewust en respectvol ouderschap inhoudt. Je krijgt inzicht in wat er het bolletje van jouw kind omgaat en praktische tips, bijvoorbeeld over hoe om te gaan met huilen. De aandacht licht ook bij jou als opvoeder. Jij weet als geen ander wat goed is voor je kind. Jij bent immers de beste ouder voor jouw kind!

Mique van Gorp

Mique is ontwikkelingspsycholoog, opvoeddeskundige en zelf ook moeder van vier kinderen. Ze heeft ruim 20 jaar ervaring met ouders, kinderen en professionals in de kinderopvang

Datum: vrijdag 24 juni
Tijd: 9.30 tot 11.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Waalwijk (Wilhelminastraat 4A)
Kosten: gratis en de koffie staat klaar
Aanmelden: via waalwijk@bibliotheekmb.nl. Heb je geen oppas voor je kleine spruit, neem hem of haar dan gewoon mee!