Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’

7 december 2022, van 14:00 tot 15:00 | Elke week | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op woendagmiddag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

Spreekuur in de Bibliotheek

Wil je iets regelen via de computer en kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid? Of ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Tijdens het spreekuur in de Bibliotheek Hilvarenbeek worden er geen formulieren ingevuld, maar wijzen bibliotheekmedewerkers je wel duidelijk de weg in de digitale wereld. Ook kun je gratis computercursussen volgen. Zodat je voortaan dingen zelf kunt regelen met de overheid via de computer.

Praktische informatie

Datum: elke woensdag
Tijd:  14.00 - 15.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Berkel-Enschot
Kosten: gratis

Je hoeft je niet aan te melden, geen lid te zijn van de Bibliotheek en hulp is gratis.

Direct aanmelden voor het spreekuur

Informatiepunt Digitale Overheid

In de Bibliotheek Berkel-Enschot kun je ook tijdens service-uren binnenlopen met een vraag over de (digitale) overheid op maandag, dinsdag en donderdag van 13.30 tot 17.30 uur, woensdag en vrijdag van 12.30 tot 17.30 uur en zaterdag van 11.00 tot 15.00 uur.

Meer informatie: www.bibliotheekmb.nl/informatiepunt

Digispreekuur

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Of heb je vragen over internet of E-books? Kom dan deze middag naar het Digi-spreekuur. Een van onze collega’s is dan aanwezig om je te helpen met bovenstaande vragen. Deelnemen aan het Digi-spreekuur is gratis. Neem je eigen laptop, tablet of smartphone mee naar het spreekuur.