De Bieb leest voor in Pop-Up Parkje in Tilburg

24 augustus 2022, van 12:00 tot 16:00 | Vijfsprong (de Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De Bieb Popt-Up in het parkje op de Vijfsprong. Heb je zin om deelgenoot te worden van mooie verhalen? Kom dan gezellig langs op woensdag 24 augustus.

Voorlezen

Hoe leuk om ook buiten onze Bibliotheken te komen luisteren naar mooie, spannende, gekke en leuke verhalen. Kom je samen met je moeder, vader of misschien wel je opa en oma naar ons toe? We zijn deze zomer te vinden in de Pop-Up parkjes op de Vijfsprong en op het Stadhuisplein waar onze voorlezers samen met jullie allerlei toffe boeken induiken. Je vindt ons daar tussen 12.00 en 16.00 uur en we lezen de hele middag voor. Je hoeft je niet van te voren aan te melden.

Praktische informatie

Datum: woensdag 24 augustus
Tijd: 12.00 - 16.00 uur
Locatie: Vijfsprong, centrum Tilburg
Kosten: gratis

De Bieb vlogt en leest voor in Pop-Up Parkjes in Tilburg

Deze zomer vinden wij elkaar in Tilburg. Van stadsnatuur tot zonnestralen van ijsjes tot ijskoffie to go, de Tilburgse binnenstad is de perfecte plaats om elkaar te ontmoeten, tot rust te komen en het aanbod van de stad te verkennen.

Van 2 juli t/m 4 september vieren wij de zomer in Tilburg. Verdeeld over de stad worden er verschillende groene Pop-Up Parkjes ingericht waar je heerlijk kunt chillen, in het zonnetje werken, spelletje kunt spelen of lekker kunt lunchen. Je vindt in deze parkjes steeds een fijne picknickbank, die er als rustpunt staat voor bezoekers. Maar op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag worden er gratis activiteiten aangeboden voor bezoekers aan de binnenstad. En ook de Bieb doet daar aan mee met voorlezen en workshop vloggen!

Wil je weten waar alle Pop-Up parkjes te vinden zijn deze zomer? Kijk dan even bij Center of Tilburg.

vakantielezen 22