Vlog workshop in Pop-Up Parkje in Tilburg

10 augustus 2022, van 12:00 tot 16:00 | Vijfsprong (de Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De Bieb Popt-Up in het parkje op de Vijfsprong. Wilde jij altijd al weten hoe je moet vloggen? Kom dan gezellig langs op woensdag 3 en 10 augustus.

Workshop vloggen

Kijk jij graag naar allerlei vloggers op YouTube? Zou je meer willen leren over hoe vloggers te werk gaan en wil je zelf ook leren hoe je een echte, goede vlog opneemt? Doe dan mee aan de workshop vloggen bij het Pop-Up parkje op de Vijfsprong! Je krijgt dan allerlei tips over filmen en monteren, leert hoe de wereld van YouTube in elkaar zit en je gaat natuurlijk zelf hard aan de slag met het opnemen van je eigen vlog over natuur in de stad. De workshop is geschikt voor kinderen van 8 jaar en ouder. En om teleurstelling te voorkomen: we hebben plek voor zo’n 10 deelnemers per keer (de eerste workshop is van 12.15 – 13.45 uur en de tweede van 14.00 tot 15.30 uur). Je hoeft je niet van te voren aan te melden.

Praktische informatie

Datum: woensdag 3 en 10 augustus
Tijd: 12.00 - 16.00 uur
Locatie: Vijfsprong, centrum Tilburg
Kosten: gratis

De Bieb vlogt en leest voor in Pop-Up Parkjes in Tilburg

Deze zomer vinden wij elkaar in Tilburg. Van stadsnatuur tot zonnestralen van ijsjes tot ijskoffie to go, de Tilburgse binnenstad is de perfecte plaats om elkaar te ontmoeten, tot rust te komen en het aanbod van de stad te verkennen.

Van 2 juli t/m 4 september vieren wij de zomer in Tilburg. Verdeeld over de stad worden er verschillende groene Pop-Up Parkjes ingericht waar je heerlijk kunt chillen, in het zonnetje werken, spelletje kunt spelen of lekker kunt lunchen. Je vindt in deze parkjes steeds een fijne picknickbank, die er als rustpunt staat voor bezoekers. Maar op woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag worden er gratis activiteiten aangeboden voor bezoekers aan de binnenstad. En ook de Bieb doet daar aan mee met workshop vloggen en voorlezen op de Vijfsprong en het Stadshuisplein!

Wil je weten waar alle Pop-Up parkjes te vinden zijn deze zomer? Kijk dan even bij Center of Tilburg.

vakantielezen 22