25-jarig Jubileum Stadsgidserij Tilburg: quiz en gidsen aanwezig

24 september 2022, van 13:00 tot 16:00 | TijdLab (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Op de zaterdag 10,17 en 24 september tussen kun je als bezoeker je eigen kennis over Tilburg testen middels een quiz! Er zijn gidsen aanwezig die je alle informatie kunnen geven over de mini-expo en de activiteiten van de Stadsgidserij Tilburg. Op deze middagen kun je ook speciale buskaarten krijgen waarmee je je kunt opgeven voor de festiviteiten op zaterdag 1 oktober!

Datum: zaterdag 10, 17 en 24 september
Tijd: 13.00 - 16.00 uur
Locatie: TijdLab (Bibliotheek LocHal
Kosten: gratis

Het TijdLab is een samenwerking tussen De Bibliotheek LocHal en Stadsmuseum Tilburg.

25-jarig Jubileum Stadsgidserij Tilburg

Al 25 jaar lopen er stadsgidsen door Tilburg. En vele Tilburgers liepen de afgelopen jaren met hen mee! Reden genoeg om binnenkort het zilveren jubileum op bijzondere wijze te gaan vieren. Rondom dit jubileum staan nl. verschillende activiteiten gepland waarbij onze Stadsgidsen ook de Tilburgers volop mee willen laten profiteren.

Jubileum programma