25-jarig Jubileum Stadsgidserij Tilburg: expositie

6 september 2022, 09:00 t/m 11 oktober 2022, 17:00 | TijdLab (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Als opmaat naar het feestweekend op 1 en 2 oktober, is van 6 september tot 11 oktober in het TijdLab de tentoonstelling ‘25 jaar Stadsgidserij Tilburg’ te zien. Belangstellenden kunnen terugblikken in de tijd, maar worden ook op de hoogte gebracht van de vele activiteiten die onze stadsgidsen ontplooien. Wist u bijvoorbeeld dat er met een stadsgids bijna 30 verschillende wandeltochten en ook enkele fietstochten door Tilburg te maken zijn. Natuurlijk zal er volop beeldmateriaal over onze stad worden getoond in boeken, foto’s en filmpjes.

Datum: dinsdag 6 september tot dinsdag 11 oktober
Tijd: tijdens openingstijden van de Bibliotheek LocHal
Locatie: TijdLab (Bibliotheek LocHal
Kosten: gratis

Het TijdLab is een samenwerking tussen De Bibliotheek LocHal en Stadsmuseum Tilburg.

25-jarig Jubileum Stadsgidserij Tilburg

Al 25 jaar lopen er stadsgidsen door Tilburg. En vele Tilburgers liepen de afgelopen jaren met hen mee! Reden genoeg om binnenkort het zilveren jubileum op bijzondere wijze te gaan vieren. Rondom dit jubileum staan nl. verschillende activiteiten gepland waarbij onze Stadsgidsen ook de Tilburgers volop mee willen laten profiteren.

Jubileum programma