Chill n Play: live Fortnite sessie

24 september 2022, van 13:00 tot 16:00 | online(*)

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In samenwerking met Next Up, jongerenwerk R-Newt en andere jongerenwerk organisaties organiseert het GameLab (Bibliotheek LocHal) op zaterdag 24 september een open Fortnite sessie, met prijzen voor de winnaars! Een gezellig middagje met elkaar gamen, nieuwe gamevrienden ontmoeten, kletsen en lachen. Doe je mee?

Solo toernooi

Het is een solo Fortnite Battle royale toernooi met meerdere custom matches (build & no build). We spelen samen met jongeren uit verschillende steden zodat we altijd een goed gevulde lobby hebben. Aanmeldingen gaan via jongerenwerker in jouw deelnemende stad. Net als vorig event gaan ook de prijzen via de verschillende deelnemende organisaties.

Hoe doe je mee of kijk je mee!

Je speelt vanuit huis online mee! Na het aanmelden ontvang je een Discord link in je mail. In de Discord staan alle regels en daarin wordt de custom key gedeeld.
Aanmelden kan via jongerenwerkers Leroy of Rayen. Zij kunnen je dan ook meer info geven.

Liever loeren? Kijk live mee via www.twitch.tv/nextup_tv

Praktische informatie

Datum: zaterdag 24 september
Tijd: 13.00 - 16.00 uur
*Locatie: online
Kosten: gratis
Aanmelden: via Leroy 06-10962567 of Rayen 06-18709971

Deze activiteit is een samenwerking tussen R-Newt, NextUp en het GameLab in het kader van de week tegen eenzaamheid.

Kick off game seizoen

We vieren deze dag ook de kick off van het nieuwe game seizoen vanuit het jongerenwerk. Na dit evenement zullen de jongerenwerkers weer regelmatig online actief zijn met gaming, spellen spelen en gezellig kletsen. Dit doen ze samen met de jongeren dmv discord, twitch en een whatsappgroep.
Heb je een leuke game of een ander soort spel dat je samen met anderen (online) wilt spelen? Laat het weten, dan organiseren we samen een speciale middag!