Presentatieworkshop: PowerPoint Karaoke

25 september 2022, van 14:00 tot 16:00 | de Bibliotheek LocHal

Kosten: €12,50

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Nee, je hoeft niet te zingen! PowerPoint Karaoke is namelijk een fun manier om te helpen overtuigende en inspirerende presentaties te geven. Met improvisatieskills leer je hoe je zelfverzekerd, spontaan en vindingrijk kunt zijn bij elke presentatie. Want welke slides er getoond worden bij jouw presentatie? Dat is altijd een verrassing.

Powerpoint Karaoke is een mooie manier om te leren zélf te gaan presenteren in plaats van de slides voor jou te laten presenteren. Het dwingt je uit je ‘presentatiecomfortzone’ te stappen waardoor je zelf verrassend creatief wordt! Daarnaast zit de workshop vol met praktische tips om tot betere presentaties te komen.

Improvisatietheater

De workshop wordt gegeven door Mark Dekker, één van de officiële trainers van powerpointkaraoke.nl en één van de oprichters van IT’s – Improschool Tilburg. Met de improschool worden in samenwerking met de Bibliotheek verschillende improsviatieshows georganiseerd en via het Cursushuis improvisatiecursussen gegeven.

Praktische informatie

Datum: zondag 25 september
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: de Bibliotheek LocHal
Kosten: €12,50
Aanmelden: via improschooltilburg@gmail.com

Om zeker te zijn van je plek, stuur een mail naar improschooltilburg@gmail.com onder vermelding van de workshopnaam. Deelname is €12,50 (ter plekke te voldoen middels een Tikkie). Je hoeft niks van te voren voor te bereiden.