[vol] In de Werkplaats: programmeer een robot

29 oktober 2022, van 10:30 tot 12:00 | de Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Robots zijn superhandig: ze kunnen namelijk alles doen wat jij zegt. Maar robots begrijpen helaas geen mensentaal. Als je een robot een opdracht wilt geven dan moet je hem programmeren. Dat betekent dat je met een soort computertaal opdrachtjes moet geven die de robot snapt. Wil jij leren hoe je een robot kunt programmeren? Kom dan zaterdag 29 oktober naar de Werkplaats en laat onze robots een parcours rijden, muziek maken, zwaailichten branden en.. misschien zelfs wel een potje robotvoetbal spelen!

In de Werkplaats

In de bibliotheek worden elke maand workshops georganiseerd waarbij kinderen digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talent kunnen ontdekken. Meedoen aan de workshops kan in verschillende vestigingen van de Bibliotheek Midden-Brabant. Er wordt steeds met een ander thema gewerkt. Wat ga jij maken in de Werkplaats?

Datum: zaterdag 29 oktober [vol]
Tijd: 10.30 tot 12.00 uur