Goed boek, goed doel: Books 4 Life

26 november 2022, van 10:30 tot 16:00 | Trappenlandschap (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zaterdag 26 november is Books 4 Life Tilburg aanwezig in de Bibliotheek LocHal. Je kunt bij hun kraam terecht om tweedehands boeken te kopen. Zij verkopen tweedehands boeken die er dikwijls als nieuw uitzien voor zeer aantrekkelijke prijzen. De opbrengst gaat altijd naar goede doelen.

Books 4 Life

Books 4 Life is een club van enthousiaste vrijwilligers die tweedehands boeken inzamelen en verkopen voor goede doelen. Met veel succes, want de boekenliefhebbers/vrijwilligers van Books 4 Life hebben de afgelopen 16 jaar al meer dan €120.000 kunnen schenken aan Amnesty International, Oxfam Novib en talloze kleinere organisaties die zich inzetten voor verbetering van mensenrechten en bestrijding van armoede.

Met veel passie en werkplezier zorgen de vrijwilligers ervoor dat de geschonken boeken een tweede leven krijgen. Er zijn romans, thrillers, studieboeken en kinderboeken van uitstekende kwaliteit die ook nog eens uiterst vriendelijk geprijsd zijn (vanaf €2). 

Je kunt ook hun boeken kopen in hun winkel in het Cobbenhagengebouw van Tilburg University (ma t/m vrij van 10.00 tot 17.00 uur) of in de webshop books4lifetilburg.com (24/7).

Praktische informatie

Datum: zaterdag 26 november
Tijd: 10.30 tot 16.00 uur
Locatie: voor het Trappenlandschap in de Bibliotheek LocHal
Kosten: gratis toegang, aankoop boeken kosten wel geld