Ik zie, ik zie.. een filosofie podcast over Cancel Culture

5 november 2022, van 08:00 tot 23:00 | online(*)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op social media cancellen de gebruikers erop los. Zodra er een bekend persoon een misstap doet, buitelt iedereen over elkaar heen om hun ongenoegen te uiten. Deze ‘cancel culture’ lijkt steeds meer voor te komen, maar wat is cancel culture precies? Of bestaat het überhaupt wel? En kunnen we tegenwoordig dan niks meer zeggen? Of is het bestaan van cancel culture juist een goede ontwikkeling? Alle antwoorden op deze vragen hoor je in de nieuwste Ik zie, ik zie podcast over Cancel Culture. Vanaf zaterdag 5 november te beluisteren op Spotify.

Ik zie, ik zie.. over cancel culture

Filosofie en Kluwen slaan de handen ineen om het fenomeen cancel culture te doorgronden. Hosts Bas Keemink en Bram Medelli gaan in gesprek met cancel culture ‘experts’ Lotte Spreeuwenberg en Jenny Janssens.

Podcastserie over filosofie

Ik zie, ik zie is een podcastserie voor (toekomstige) filosofen én iedereen die zich afvragen wat filosofie nou eigenlijk is en wat je ermee kunt! Deze podcast over cancel culture wordt gemaakt in samenwerking met de Bibliotheek Midden-Brabant voor de Week van de Mediawijsheid die dit jaar draait om het thema ‘Like en Cancel’.

Praktische informatie

Datum: te beluisteren vanaf zaterdag 5 november
Locatie: Spotify
Tijd: 24 uur per dag
*Locatie: online
Kosten: gratis

Ga direct aan de Spotify van de Bibliotheek Midden-Brabant