In de Werkplaats: programmeer je eigen game met Scratch

16 november 2022, van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Met de website Scratch kun je je eigen games en animaties maken met een echte programmeertaal: dus precies zoals échte games ook gemaakt worden. Ben jij benieuwd hoe games gemaakt worden en wil jij je eigen spelletjes programmeren? Kom dan woensdag 16 november je eigen game programmeren met Scratch!

In de Werkplaats

In de bibliotheek worden elke maand workshops georganiseerd waarbij kinderen digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talent kunnen ontdekken. Meedoen aan de workshops kan in verschillende vestigingen van de Bibliotheek Midden-Brabant. Er wordt steeds met een ander thema gewerkt. Wat ga jij maken in de Werkplaats?

Datum: woensdag 16 november
Tijd: 13.30 tot 15.00 uur