Masterclass Hoop en Optimisme

29 november 2022, van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Oisterwijk

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

November is NL leest maand. Het thema is dit jaar: oud worden, jong blijven. Maar hoe doe je dat? Hoe leidt je een gelukkig en hoopvol leven? Zeker in deze onzekere tijden is er veel behoefte aan hoop en optimisme. Schrijver en onderzoeker Leo Bormans komt hier op inspirerende wijze over vertellen op dinsdag 29 november.

Masterclass Hooptimisme

De masterclass gaat over positief ouder worden, geluk en hoop in nieuwe tijden. Met veel concrete voorbeelden waar we in ons dagelijks leven mee aan de slag kunnen. Gun jezelf het geluk om erbij te zijn en met hoop en optimisme de feestdagen in te gaan!

Geef jezelf deze masterclass cadeau en nodig vooral ook anderen uit om mee te gaan. Iedereen kan hier zijn/haar voordeel mee doen!

Leo Bormans

Leo Bormans is onderzoeker en schrijver van internationale bestsellers als The World Book of Happiness, The World Book of Love en The World Book of Hope, gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek naar thema’s als geluk, hoop en liefde. Hij heeft een Master in Wijsbegeerte en Talen en is o.a. Distinguished Lecturer in Happiness Economics Research aan de Universiteit van Rotterdam. Hij inspireert en motiveert veel uiteenlopende groepen in heel de wereld.

Boeken van Leo Bormans

Praktische informatie

Datum: dinsdag 29 november
Tijd: 14.00-15.30 uur
Locatie: de Bibliotheek Oisterwijk
Kosten: gratis
Aanmelden: via oisterwijk@bibliotheekmb.nl

Deze Masterclass wordt je aangeboden door VSO Oisterwijk en de Bibliotheek Oisterwijk.

Meld je direct aan voor de masterclass