In de Werkplaats: design je eigen gamelevels

7 december 2022, van 13:30 tot 15:00 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Met Mega Man Maker kun je je eigen game levels maken met platformen, robots, diepe afgronden en zelfs eindbazen op woensdag 7 december. Als je wel eens Mario Maker hebt gespeeld weet je precies hoe dit werkt. In deze editie van de Werkplaats leer je precies hoe je een goed gamelevel kunt ontwerpen dat er mooi uitziet en niet te moeilijk of te makkelijk is. En nadat je level af is moet je hem natuurlijk ook goed uittesten!

In de Werkplaats

In de bibliotheek worden elke maand workshops georganiseerd waarbij kinderen digitale vaardigheden ontwikkelen en hun talent kunnen ontdekken. Meedoen aan de workshops kan in verschillende vestigingen van de Bibliotheek Midden-Brabant. Er wordt steeds met een ander thema gewerkt. Wat ga jij maken in de Werkplaats?

Datum: woensdag 7 december
Tijd: 13.30 tot 15.00 uur