[vol] Kampvuurconcert & Winterborrel in Stadskas013

27 december 2022, van 19:00 tot 21:30 | StadsBalkon (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op dinsdag 27 december vindt rondom de tent in Stadskas013 een kampvuurconcert plaats. Als het buiten donker is en de verlichting in deze pop-up binnentuin van de LocHal op z’n mooist. Ook is er een winterborrel. Voor de gezelligheid én tegen voedselverspilling. En speciaal voor diegenen die nog zin hebben in een ‘derde kerstdag’. Of juist voor wie de feestdagen helemaal niet zo leuk of vanzelfsprekend zijn. Iedereen is welkom!

Winterborrel oproep

Heb jij een kerststol over? Koop je steevast teveel kerstkransjes? Heb je in je voorraadkast borrelnootjes liggen die bijna over datum gaan? Of heb je weer eens een bijzondere chipsvariant en vreemde dipsaus in je kerstpakket zitten die je over 6 maanden waarschijnlijk ongeopend weggooit? Neem ze mee naar deze winterborrel op dinsdag 27 december! Wij zorgen voor chocomel, glühwein en marshmallows. En je hoeft zeker niet per se iets mee te nemen: kom gerust lekker een drankje doen en genieten van de muziek.

Kampvuurconcert

Het kampvuurconcert vindt plaats rondom de vuurkorf met vlammenlampjes, bij de tent van Stadscamping Tilburg. Met optredens van singer songwriters Isabelle Amé en Kathleen Willems. Beide zangeressen zijn lokaal, hebben een repertoire van eigen nummers en bekende liedjes die goed passen bij de setting én zijn grote natuurliefhebbers; de ideale artiesten voor dit optreden in de stadskas.

Praktische informatie

Datum: dinsdag 27 december [vol]
Tijd: inloop 19.00 uur, kampvuurconcert 19.30 uur en Winterborrel om 20.00 uur, einde avond 21.30 uur
Locatie: Stadskas013 op het StadsBalkon (Bibliotheek LocHal)
Kosten: gratis

Het kampvuurconcert & winterborrel worden georganiseerd door de Bibliotheek LocHal en Stadscamping Tilburg.

Stadsnatuur Tilburg

Wat kunnen Tilburgers doen om hun stad groener te maken? Best een hele hoop! Denk aan dak- en geveltuinen, wildperkjes, t(u)iny forests, groene woontorens, wormen- en insectenhotels en nog veel meer. Daarom brengen we dit jaar kennis, initiatieven en enthousiaste partijen samen in het programma #StadsnatuurTilburg2022. Check hier het hele programma.

Stadskas013 is totstandgekomen door allerlei samenwerkingspartners die een plekje in de kas hebben ingericht. Ook wordt het initiatief ondersteund door de Gemeente Tilburg en is het project deels gefinancierd vanuit Subsidieregeling Projecten Mondiale Bewustwording Tilburg 2021-2025.