Leerwerkloket

16 maart 2023, van 14:00 tot 19:00 | de Bibliotheek LocHal

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In de tijd waarin we nu leven wordt duidelijk dat werk en de arbeidsmarkt veranderen. Meer dan ooit is het noodzakelijk om stil te staan bij je eigen ontwikkeling. Heb jij vragen, stuit je op problemen of wil je raad? Wij kunnen je hierbij (gratis) helpen!

Heb je vragen over je loopbaan, opleidingen, financieringen en wil je hierover praten met een loopbaanadviseur, kom langs op ons spreekuur.

Leerwerkloket

De gevolgen van de coronamaatregelen op de arbeidsmarkt worden steeds zichtbaarder. Banen verdwijnen en nieuwe banen verschijnen. De Leerwerkloketten volgen deze ontwikkelingen op de voet en onze adviseurs kunnen je ondersteunen met loopbaan- en scholingsadvies. Onafhankelijk en kosteloos; zoals wij dat al vijftien jaar doen.

Op 1 augustus 2020 is de regeling NL Leert Door van start gegaan. Hiermee wordt het nog makkelijker om je te ontwikkelen. Naast het kosteloze loopbaan- en scholingsadvies van het Leerwerkloket, kun je nu ook gratis ontwikkeladvies krijgen bij andere gekwalificeerde loopbaanadviseurs. Wij helpen je hier graag bij verder.

UWV

Wij kunnen je informeren over hoe je een cursus kan volgen en er zijn een aantal UWV collega’s aanwezig voor informatie over het STAP-budget.

Praktische informatie

Datum: 3de donderdag van de maand
Tijd: 14.00 tot 19.00 uur
Locatie: bij de Informatiepunt Digitale Overheid tafel op de begane grond. En overlegruimte 0.5 (Bibliotheek LocHal) voor 1 op 1 gesprekken
Kosten: gratis
Aanmelden: via onderstaande knop

Dit spreekuur wordt aangeboden door Leerwerkloket Midden-Brabant en de Bibliotheek Midden-Brabant.

Direct aanmelden voor het spreekuur