Helden gezocht voor 'Held van Jouw Eigen Verhaal'

2 februari 2023, van 13:00 tot 17:00 | de Bibliotheek Wagnerplein

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Wij zijn op zoek naar jongeren die op een tof avontuur willen gaan naar de beste versie van hunzelf! Het avontuur ‘Held van jouw eigen verhaal’ start op donderdag 26 januari in de Bibliotheek Wagnerplein. In 'Held van Jouw Eigen Verhaal' spelen wij, in 4 middagen, een real-life RPG met jou in de hoofdrol! Met behulp van ons eigen ontwikkelde deck kaarten doorlopen we een episch verhaal en gaan we op zoek naar de beste versie van jezelf. Aan het einde van dit avontuur ontvang je een unieke Heldenkaart met daarop jouw eigen personage.

Wat gaan we doen?

Spelenderwijs gaan we op zoek naar jouw krachten, jouw doelen, jouw motivaties, maar ook de uitdagingen die jij voor je hebt liggen en hoe jij deze kunt overwinnen. Ontmoet tevens nieuwe mensen met dezelfde interesses en ontdek de wereld van tabletop RPG's.

Geïnteresseerd? Zet die stap vooruit, ga op avontuur met ons en word een held van jouw eigen verhaal! Meld je aan via de link of loop binnen en sluit aan bij één of meerdere sessies.

Praktische informatie

Datum: donderdag 26 januari, 2, 9 en 16 februari. Het programma bestaat uit 4 sessies, je mag aansluiten wanneer je kan en wil!
Tijd: 13.00 – 17.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Wagnerplein
Kosten: gratis
Leeftijd: 14-27 jaar
Aanmelden: via De Heldengilde

Held van jouw eigen verhaal wordt ondersteund door het GameLab (Bibliotheek LocHal). Omdat wij geloven dat je via spellen en games innerlijke en sociale kwaliteiten kan laten schitteren om zo zelfverzekerder in het leven te staan!

Meld je direct aan voor 'Held van Jouw Eigen Verhaal'

Foto credit: The Dwarvenaut, 2016