Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’

15 februari 2023, van 16:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid op woensdag-middag. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

Spreekuur in de Bibliotheek

Wil je iets regelen via de computer en kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid? Of ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Tijdens het spreekuur in de Bibliotheek Hilvarenbeek worden er geen formulieren ingevuld, maar wijzen bibliotheekmedewerkers je wel duidelijk de weg in de digitale wereld. Ook kun je gratis computercursussen volgen. Zodat je voortaan dingen zelf kunt regelen met de overheid via de computer.

Praktische informatie

Datum: elke woensdag
Tijd:  16.00 - 17.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Hilvarenbeek
Kosten: gratis
Aanmelden: via bibliotheekhilvarenbeek@bibliotheekmb.nl

Je hoeft je niet perse aan te melden en geen lid te zijn van de Bibliotheek en hulp is gratis.

Direct aanmelden voor het spreekuur

Informatiepunt Digitale Overheid

In de Bibliotheek Hilvarenbeek kun je ook tijdens service-uren binnenlopen met een vraag over de (digitale) overheid van maandag en vrijdag van 15.00 tot 18.00 uur, dinsdag t/m donderdag van 14.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 14.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.bibliotheekmb.nl/informatiepunt