Schrijfatelier LocHal [maandag] VOL

13 maart 2023, van 19:30 tot 22:00 | Elke 2 weken | de Bibliotheek LocHal

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Altijd al eens een eigen verhaal of zelfs een boek willen schrijven? Of heb je al heel veel geschreven en zou je graag feedback willen ontvangen van anderen? Schuif dan aan bij de schrijfatelier op maandag in de Bibliotheek LocHal.

Over de Schrijfateliers

Er zijn veel mensen die graag willen schrijven, maar er niet of nauwelijks aan toe komen. Daarnaast is er een groep die soms schrijven, maar die er niet aan toekomen om dat werk verder af te maken of vorm te geven. Ook zijn er mensen die al veel schrijven, maar behoefte hebben aan "collega's” en feedback.

Voor deze mensen is een Schrijfatelier een platform om hun schrijfambities een stap verder te brengen. Er zijn mensen die werken aan een kort verhaal of aan een gedicht, maar er zijn ook schrijvers van blogs of een biografie. Alle genres zijn mogelijk. Het doel is dat de deelnemers elkaar enthousiasmeren en van elkaar leren.

Naast de bijeenkomsten worden er onder meer workshops, lezingen en gastcolleges aangeboden, zoals de workshop 'Feedback'. Meer informatie opvragen? Mail dan naar Woordlab@bibliotheekmb.nl.

Lees ervaringen van deelnemers

Praktische informatie

Datum: maandag in de oneven weken
Tijd: 19.30 tot 21.30 uur (met uitloop tot 22.00 uur)
Locatie: de Bibliotheek LocHal
Kosten: gratis

Deelnemen aan het schrijfatelier?

Helaas zit deze schrijfatelier vol. Houd de agenda bij voor nieuw op te starten schrijfatelier. Er zijn nog wel beschikbare ateliers in Tilburg (Heyhoef, Wagnerplein) en in de regio, kijk ook hiervoor in de agenda.

De bijeenkomsten vinden om de week plaats op maandagavonden van 19.30 tot 21.30 uur (met uitloop tot 22.00 uur). Naast de bijeenkomsten worden er onder meer workshops, lezingen en gastcolleges aangeboden, zoals de workshop 'Feedback'. Meer informatie opvragen? Mail dan naar Woordlab@bibliotheekmb.nl.