Spreekuur ‘Hulp bij websites overheid’

13 maart 2023, van 13:00 tot 17:00 | Elke week | de Bibliotheek LocHal

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Dingen regelen met de overheid: het gebeurt steeds vaker op de computer, via internet. Heb je een vraag over het aanvragen van zorgtoeslag? Inburgering? Een rijbewijs verlengen? Studiefinanciering aanvragen? Of een afspraak maken bij de gemeente? Loop dan eens binnen bij het spreekuur van het Informatiepunt Digitale Overheid dagelijks tijdens de service-uren. Speciaal opgeleide medewerkers helpen je de juiste informatie te vinden, denken mee of verwijzen je door naar de juiste organisatie.

Spreekuur in de Bibliotheek

Wil je iets regelen via de computer en kun je wel wat hulp gebruiken? Wil je zelf beter leren omgaan met de websites van de overheid? Of ken je iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Tijdens het spreekuur: hulp bij websites overheid in de Bibliotheek LocHal worden er geen formulieren ingevuld, maar wijzen bibliotheekmedewerkers je wel duidelijk de weg in de digitale wereld. Ook kun je gratis computercursussen volgen. Zodat je voortaan dingen zelf kunt regelen met de overheid via de computer.

Datum: elke dag
Tijd: tijdens service-uren
Locatie: de Bibliotheek LocHal
Kosten: gratis

Je hoeft je niet aan te melden, geen lid te zijn van de Bibliotheek en hulp is gratis.

Informatiepunt Digitale Overheid

In de Bibliotheek LocHal kun je elke dag tijdens de service-uren binnenlopen met een vraag over de (digitale) overheid van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 20.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 13.00 tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.bibliotheekmb.nl/informatiepunt