Voorlezen met Levina van Teunenbroek

28 januari 2023, van 11:00 tot 12:30 | de Bibliotheek Berkel-Enschot

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Een gezellige middag met Levina van Teunenbroek op zaterdag 28 januari. Levina gaat voorlezen, en de kinderen gaan ondertussen knutselen met het boek 'Achterbibsen' en daarna spelletjes doen.

Boeken van Levina

Levina van Teunenbroek is pedagogisch werkster, verhalenvertelster en schrijfster. Haar verhalen zijn spannend, gek, soms een beetje stout, interactief, lief of grappig. Eerder schreef ze de prentenboeken De ridder zonder billen, De prins zonder billen en Het prinsesje zonder stank. In januari 2023 verschijnt Is dat een rover in het bos? Allemaal boeken met een gekke twist of een bijzondere betekenis waarbij telkens weer iets valt te ontdekken.

Boeken van Levina van Teunenbroek

Datum: zaterdag 28 januari
Tijd: 11.00-12.30 uur
Locatie: de Bibliotheek Berkel-Enschot