Digicafé in wijkcentrum de De Spijkerbeemden

29 mei 2023, van 14:00 tot 16:00 | Elke week | Wijkcentrum De Spijkerbeemden

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Je zaken digitaal regelen is niet meer uit het dagelijks leven weg te denken. Maar wat je allemaal digitaal moet doen is niet altijd even makkelijk. Bij het Digicafé kun je, onder het genot van een kopje koffie of thee, terecht met vragen over het gebruik van digitale apparatuur zoals laptop, ipad, mobiele telefoon en e-reader. Maar ook met vragen over bijv. het installeren en gebruiken van apps, aanmaken van accounts etc. Daarom organiseert de Bibliotheek in wijkcentrum De Spijkerbeemden een wekelijks digitaal spreekuur op maandagmiddag. Je bent van harte welkom met al je digitale vragen!

Over het Digicafé

Het doel van het Digicafé is om mensen hulp te bieden bij alle vragen en uitdagingen die je op internet kunt tegenkomen. Onder begeleiding van een vrijwilliger helpen mensen elkaar verder, bijvoorbeeld met het aanmaken van een account, het updaten van een programma of de instellingen van hun social media-pagina. Ook wordt er geregeld aandacht besteed aan een actueel thema, zoals phishing, nepnieuws, cookies of het belang van het updaten van je computer.

Voor wie?

Heb je al enige computerervaring, maar nog moeite om zelfstandig problemen op te lossen op je smartphone, tablet of laptop? Heb je de cursus Klik & Tik gevolgd en toch nog vragen over het internet? Dan is het Digicafé iets voor jou.

Praktische informatie

Neem je eigen laptop, tablet of smartphone mee.

Datum: elke maandag, behalve 8 mei i.v.m. afwezigheid 
Tijd: 14.00 - 16.00 uur
Locatie: Wijkcentrum De Spijkerbeemden, Don Sartostraat 4, Tilburg
Kosten: gratis
Aanmelden: vrije inloop