Inloop one shot sessie Dungeons & Dragons

16 maart 2023, van 19:00 tot 21:00 | GameLab (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ben je net begonnen met DnD of zoek je meer groepen om mee te spelen? Kan je er niet genoeg van krijgen? Wij ook niet! Sluit gezellig aan bij onze open one shots, om de week, in het GameLab. One shots zijn korte role playing sessies die meestal niet langer dan één sessie duren.

Doe gratis mee onder begeleiding van de Dungeon Masters van De Jonge Strateeg. Leer meer over DnD, ontmoet nieuwe spelers en ga nieuwe avonturen aan. Deze sessies hebben geen leeftijd restrictie, maar we spelen vooral met helden tussen 14 en 27 jaar.

Wil je eerst de basis leren? Bekijk onze introductie cursussen die regelmatig in het GameLab worden gegeven. Hou onze Eventbrite-pagina in de gaten of meld je aan voor de nieuwsbrief voor updates voor nieuwe cursussen

Praktische informatie

Datum: om de week op donderdag 
Tijd: 19.00-21.00 uur
Locatie: GameLab, de Bibliotheek LocHal
Kosten: gratis
Leeftijd: 14-27 jaar
Aanmelden: niet nodig, wandel gerust binnen

Dungeons & Dragons activiteiten worden georganiseerd door Het GameLab in samenwerking met De Jonge Strateeg omdat wij geloven in de magie van sociale verbinding door samen op avontuur te gaan.

Leuk idee?

Wil jij ook graag meer mensen bereiken met roleplaying of tabletop games? Laat het programmamaker Steph (gamelab@bibliotheekmb.nl) weten dan organiseren we samen iets leuks.