Voorleeshalfuurtje in kader van de Nationale Voorleesdagen in Udenhout

1 februari 2023, van 10:00 tot 11:00 | de Bibliotheek Udenhout

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Elke eerste woensdag van de maand is er in de Bibliotheek Udenhout een voorleeshalfuurtje voor peuters. Deze maand staat in het teken van de Nationale Voorleesdagen. We lezen voor uit het prentenboek van het jaar 'Maximiliaan Modderman geeft een feestje'. Kom je ook luisteren?

Maximiliaan is alleen thuis en geeft een feestje voor zijn speelgoedbeesten. Met taart! Het wordt een wild feest. En een vies feest. Wat zullen zijn papa en mama zeggen als ze thuiskomen?
Na het voorlezen zorgen wij voor een lekker hapje en wat drinken.

De Nationale Voorleesdagen

Voorlezen en prentenboeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar, dat is waar het van 25 januari t/m 4 februari 2022 om draait in de Bibliotheek. Tijdens De Nationale Voorleesdagen prikkelen we de fantasie van de allerkleinsten, peuters en kleuters met van leuke activiteiten. Centraal hierbij staat het Prentenboek van het Jaar: ‘Maximiliaan Modderman geeft een feestje’, van Joukje Akveld.

En… alle kinderen die tijdens De Nationale Voorleesdagen (gratis) lid worden van de Bibliotheek, krijgen een vingerpopje cadeau!

Voorlezen is belangrijk

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hen veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. Zo worden kleintjes grote lezers.

Bekijk alle komende voorleesmomentjes

Praktische informatie

Datum: woensdag 1 februari
Tijd: 10.00 - 11.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Udenhout
Kosten: gratis
Leeftijd: 0-4 jaar
Aanmelden: aan de balie in de Bibliotheek tijdens service uren of via udenhout@bibliotheekmb.nl

Direct aanmelden voor het voorlezen

nvd23