Voorleesontbijt met burgemeester Hanne van Aart

1 februari 2023, van 09:30 tot 10:30 | de Bibliotheek Loon op Zand

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Voorlezen aan kinderen is belangrijk. Het prikkelt de fantasie, ontwikkelt het taalgevoel en bezorgt hen veel plezier. Speciaal voor baby’s, peuters en kleuters zijn er De Nationale Voorleesdagen. Deze dagen hebben als doel het voorlezen aan kinderen die zelf nog niet kunnen lezen, te bevorderen. Zo worden kleintjes grote lezers. Op woensdag 1 februari zal burgemeester Hanne van Aart voorlezen tijdens het voorleesontbijt.

Centraal hierbij staat het prentenboek: Maximiliaan Modderman geeft een feestje van auteur Joukje Akveld. Na het voorlezen staat een heerlijk ontbijt klaar voor de kinderen.

De Nationale Voorleesdagen

Voorlezen en prentenboeken voor kinderen van 0 tot 6 jaar, dat is waar het van 25 januari t/m 4 februari 2023 om draait in de bibliotheek. Tijdens De Nationale Voorleesdagen prikkelt de bibliotheek de fantasie van de allerkleinsten, peuters en kleuters met leuke activiteiten.

Alle kinderen die tijdens De Nationale Voorleesdagen (gratis) lid worden van de Bibliotheek, krijgen een vingerpopje cadeau! Kijk voor alle activiteiten op onze Facebook pagina of op onze website.

Praktische informatie

Datum: woensdag 1 februari
Tijd: 9.30 - 10.30 uur
Locatie: de Bibliotheek Loon op Zand, Kloosterstraat 2
Kosten: gratis voor (groot)ouders en hun (klein)kinderen
Aanmelden: via loonopzand@bibliotheekmb.nl

Direct aanmelden voor het voorleesontbijt

voorleesdagen 2023