Belastingspreekuur in de Bibliotheek Goirle

9 maart 2023, van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek Goirle

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Vanaf 1 maart kun je weer belastingaangifte doen. Kun jij hier wel wat hulp bij gebruiken? Tijdens het donderdagochtendplein in de Bibliotheek Goirle helpen experts van de Formulierenbrigade je graag!

Let op: De inloopspreekuren zijn alleen voor particuliere aangiftes. Het jaarinkomen van jou en jouw partner mag samen niet meer dan €35.472 zijn. Ook mag je niet meer dan €50.000 aan vermogen hebben. Of ZZP’er zijn.

Praktische informatie

Datum: donderdagen in maart en april
Tijd: 10.00  12.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Goirle
Kosten: gratis
Aanmelden: via 06-38369551 of formbrig.goirle@gmail.com. Je kunt ook je telefoonnummer achterlaten bij een medewerker van de bibliotheek. Dan belt de belastinghulp je terug voor een afspraak.

Je hoeft geen lid te zijn van de Bibliotheek.

Meld je direct aan voor invulhulp belastingen

Informatiepunt Digitale Overheid

Een andere vraag over de digitale overheid? Of kun je wel wat hulp gebruiken bij het (digitaal) aanvragen van bijvoorbeeld zorgtoeslag, een uitkering of gezondheidsverklaring? Kom dan eens op bezoek bij het Informatiepunt Digitale overheid in de Bibliotheek. Tijdens service-uren helpt een bibliotheekmedewerker je graag de juiste informatie te vinden, denkt mee of verwijst je door naar de juiste partner, zoals bijvoorbeeld deelnemers van het DonderdagOchtendPlein.