Goed boek, goed doel: Books 4 Life

18 maart 2023, van 10:30 tot 16:00 | de Bibliotheek LocHal

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zaterdag 18 maart is Books 4 Life Tilburg aanwezig in de Bibliotheek LocHal. Je kunt bij hun kraam terecht om tweedehands boeken te kopen. Zij verkopen tweedehands boeken die er dikwijls als nieuw uitzien voor zeer aantrekkelijke prijzen. De opbrengst gaat altijd naar goede doelen. De opbrengsten van 2022 worden vandaag overhandigd aan 4 organisaties die zich inzetten tegen armoede.

Opbrengsten 2022 worden gedoneerd aan...

Books 4 Life schenkt de opbrengst van de verkoop van tweedehands boeken aan organisaties die zich inzetten tegen armoede. Voor de opbrengst van 2022 zijn door de vrijwilligers vier organisaties uitgekozen. Om 13.30 uur worden de bedragen bekend gemaakt en worden de donaties uitgereikt aan:

  1. Vrienden van Mikondo,
  2. Tilburgse Voedselbank,
  3. Ondersteuningsfonds 2012 en
  4. stichting MST.

Books 4 Life

Books 4 Life is een club van enthousiaste vrijwilligers die tweedehands boeken inzamelen en verkopen voor goede doelen. Met veel succes, want de boekenliefhebbers/vrijwilligers van Books 4 Life hebben de afgelopen 16 jaar al meer dan €120.000 kunnen schenken aan Amnesty International, Oxfam Novib en talloze kleinere organisaties die zich inzetten voor verbetering van mensenrechten en bestrijding van armoede.

Met veel passie en werkplezier zorgen de vrijwilligers ervoor dat de geschonken boeken een tweede leven krijgen. Er zijn romans, thrillers, studieboeken en kinderboeken van uitstekende kwaliteit die ook nog eens uiterst vriendelijk geprijsd zijn (vanaf €2). 

Je kunt ook hun boeken kopen in hun winkel in het Cobbenhagengebouw van Tilburg University (ma t/m vrij van 10.00 tot 17.00 uur) of in de webshop books4lifetilburg.com (24/7).

Praktische informatie

Datum: zaterdag 18 maart
Tijd: 10.30 tot 16.00 uur
Locatie: de Bibliotheek LocHal, begane grond, bij de treintafels en bij de trappen
Kosten: gratis toegang

Boekenweek23