Helden gezocht voor 'Held van Jouw Eigen Verhaal'

30 maart 2023, van 17:00 tot 20:30 | GameLab (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Na 2 succesvolle reeksen ‘Held van jouw eigen verhaal’ kan je weer meedoen in de LocHal vanaf donderdag 30 maart! Spelenderwijs gaan we op zoek naar jouw krachten, jouw doelen, jouw motivaties, maar ook de uitdagingen die jij voor je hebt liggen en hoe jij deze kunt overwinnen. Ontmoet tevens nieuwe mensen met dezelfde interesses en ontdek de wereld van tabletop RPG's.

Wat gaan we doen?

We spelen in 4 avonden een real-life RPG met jou in de hoofdrol! Helden Cris en Bas nemen je mee in een episch verhaal met hun eigen ontwikkelde deck kaarten. Daarmee ga je op zoek naar de beste versie van jezelf. Aan het einde van dit avontuur ontvang je een unieke Heldenkaart met daarop jouw eigen personage.

Geïnteresseerd? Zet die stap vooruit, ga op avontuur met ons en word een held van jouw eigen verhaal! Meedoen is gratis, je kan ten alle tijden aansluiten of gezellig alle sessies meedoen. Aanmelden is fijn, maar niet verplicht.

Praktische informatie

Datum: donderdag 30 maart, 6, 13 en 20 april. Het programma bestaat uit 4 sessies, je mag aansluiten wanneer je kan en wil!
Tijd: 17.00-20.30 uur
Locatie: GameLab (Bibliotheek LocHal)
Kosten: gratis, incl. fris en snacks
Leeftijd: 14-27 jaar
Aanmelden: Aanmelden is fijn, maar niet verplicht, aanmelden kan via De Heldengilde

Held van jouw eigen verhaal is een samenwerking van het GameLab (Bibliotheek LocHal) en jongerenwerk. Omdat wij geloven dat je via spellen en games innerlijke en sociale kwaliteiten kan laten schitteren om zo zelfverzekerder in het leven te staan!

Meld je direct aan voor 'Held van Jouw Eigen Verhaal'