Internationale Vrouwendag – Onbeperkt leefbaar

11 maart 2023, van 19:00 tot 22:00 | de Bibliotheek Oisterwijk

Kosten: €1,00

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Op zaterdag 11 maart organiseren Mentorhulp Oisterwijk, Sociaal Huis Oisterwijk, R-Newt Oisterwijk, Contour de Twern Oisterwijk en de Bibliotheek Oisterwijk een avond voor vrouwen gerelateerd aan Internationale Vrouwendag. Op Internationale Vrouwendag wordt er wereldwijd extra aandacht besteed aan de rechten van de vrouw.

Feest en inspiratie avond voor vrouwen

Het thema van dit jaar is onbeperkt leefbaar en dat vullen we in door aandacht te besteden aan de verschillende culturen die in Oisterwijk aanwezig zijn. Onbeperkt leefbaar; alle nationaliteiten mogen er zijn en naast elkaar leven. Het wordt een internationale avond vol muziek, interactie, hapjes en drankjes. Een mix van culturen die hand in hand gaan op deze avond. Bovendien zorgen we voor een flinke dosis informatie en inspiratie met aandacht voor lokale vrouwen.

Alle vrouwen en meisjes vanaf 13 jaar zijn welkom. Kom langs met je moeder, dochter en/of vriendinnen! Leuk als je in de kleding komt van jouw land. Aanmelden is fijn maar niet verplicht. 

Praktische informatie

Datum: zaterdag 11 maart
Tijd: 19.00-22.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Oisterwijk
Kosten: 1 euro ter plaatse te betalen

Voor meer informatie en aanmelden: neem contact op met Mentorhulp Oisterwijk, Karin Rentmeester, via  mentorhulpoisterwijk@outlook.com of 06-47933872

Deze avond wordt in samenwerking met de Bibliotheek Oisterwijk, Contour de Twern OisterwijkMentorhulp Oisterwijk, R-Newt en Sociaal huis Oisterwijk georganiseerd.

Volg ons ook op Instagram