(geannuleerd) Media Ukkie Informatieavond: Bewegen met media

28 maart 2023, van 20:00 tot 21:00 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Tijdens de Media Ukkie Dagen van 24 t/m 31 maart wordt aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 t/m 6 jaar. We willen allemaal dat kinderen gezond opgroeien met media. Dus letten ouders en opvoeders op de juiste balans tussen mediagebruik en andere activiteiten. En tussen stilzitten en actief bezig zijn. Dat is niet altijd een makkelijke opgave in drukke tijden. Hoe ga jij daarmee om? Kom naar de interactieve bijeenkomst op dinsdag 28 maart.

Interactieve bijeenkomst voor (groot)ouders en opvoeders

Als bibliotheek willen wij ons steentje bijdragen en organiseren we een informatieavond voor (groot)ouders en opvoeders. Tijdens deze avond gaan we aan de slag met stellingen over het mediagebruik in je omgeving:

  • Luisteren of kijken,
  • Liggend op de bank of juist actief,
  • Van ver weg of dichtbij?

Kortom, hoe bewegen jouw kinderen met media? Op welke manier help jij als ouder en opvoeder om kinderen in beweging te laten komen met media? Nicole Ansems, pedagogisch hulpverlener bij Nicole4you uit Diessen en Lily Spaan, lees- en mediaconsulent bij de Bibliotheek Midden Brabant zorgen voor een boeiende bijeenkomst en dagen je uit om na te denken over jouw balans. Dus doe je voordeel en schrijf je in voor deze interactieve avond!

Praktische informatie

Datum: dinsdag 28 maart 2023
Tijd: 20.00 – 21.00 uur
Locatie: de Bibliotheek Hilvarenbeek
Kosten: gratis
Leeftijd: (groot)ouders en opvoeders met kinderen van 0 t/m 6 jaar
Aanmelden: via bibliotheekhilvarenbeek@bibliotheekmb.nl

Meld je direct aan voor de interactieve bijeenkomst

Media Ukkie Dagen

Krijg tijdens de Media ukkie Dagen tips en antwoord op vragen, zoals: hoe kan ik mijn kind begeleiden op de tablet? En: hoe zorg ik voor de juiste balans met en zonder media?

Lees meer over de Media Ukkie Dagen