Schrijverstafel over identiteit, spiritualiteit en autobiografie

18 maart 2023, van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek Waalwijk

Kosten: gratis (wel vooraf aanmelden)

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Het thema 'Ik ben alles' van de Boekenweek staat dit jaar in het teken van identiteit. Ter afsluiting van de Boekenweek introduceert de Bibliotheek Waalwijk op de eerste dag van de Dutch Happiness Week een schrijverstafel met lokale schrijvers en hun autobiografieën. We bespreken hun schrijfprocessen en nemen je mee in hun krachtige verhalen en visies rondom identiteit, herstel en spiritualiteit. Hou je van lezingen, heb je zelf ook schrijfambities of ben je ook op zoek naar jezelf? Meld je aan voor deze lezing op zaterdag 18 maart.

Schrijverstafel

Elles Santegoets (Schaduwtaal), Saskia Roorda (Alles of Niets) en Michiel Bienert (Genezing van binnenuit) hebben op een dag besloten hun levenservaringen op papier te zetten om anderen te inspireren. Hun verhalen tonen hun zoektocht naar identiteit door herstel en spiritualiteit. Op deze middag luisteren we naar de ervaringen van deze Waalwijkse schrijvers en hun schrijfproces. Het tafelgesprek wordt geleid door IngerMarlies Leeuwenburgh (ervaren journalist en eigenares van het Huis van Vrouw en Wijsheid).

De schrijverstafel is toegankelijk voor iedereen die het leuk vindt om naar verhalen te luisteren, graag naar lezingen gaat of de thema’s identiteit, herstel en spiritualiteit interessant vinden. Maar ook beginnende schrijvers, die op zoek zijn naar inspiratie of gelijkgestemden.

Wil je alvast weten waar de verhalen van deze editie over gaan? Kom dan naar de bibliotheek en leen de boeken van deze lokale schrijvers. Of laat je inspireren door de rest van onze Boekenweek leestips in de bibliotheek!

Praktische informatie

Datum: zaterdag 18 maart
Tijd: 14.00 tot 15.30 uur
Locatie: de Bibliotheek Waalwijk
Kosten: gratis
Aanmelden: via waalwijk@bibliotheekmb.nl of meld je aan tijdens service-uren bij de frontofficemedewerker

Direct aanmelden voor de lezing

Boekenweek23