[vol] Creatief met Technologie

7 juni 2023, van 16:00 tot 17:00 | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Wil jij zelf een game ontwerpen, een Legorobot programmeren of een augmented reality-wereld maken? Meld je dan aan voor de workshop Creatief met Technologie van het DigiLab!

DigiLab voor nieuwe technologie

In het DigiLab van de Bibliotheek LocHal is iedereen welkom om vrij te komen experimenteren met nieuwe technologie: van 3D-printers en green screens tot virtual reality en écht programmeren. In de try-outworkshop Creatief met Technologie maak je kennis met een paar van de verschillende dingen die je in het DigiLab kunt beleven, maar ook buiten deze workshop is het DigiLab van dinsdag t/m zaterdag elke middag geopend en kun je lekker zelf aan de slag gaan.

Praktische informatie

Datum: woensdag 24 mei, 31 mei en 7 juni [vol]
Tijd: van 16.00 tot 17.00 uur
Locatie: FutureLab, (Bibliotheek LocHal)
Kosten: gratis
Leeftijd: 8-12 jaar

De AI-Parade

Deze workshop is georganiseerd in het kader van de AI-Parade. De AI-Parade is een rondreizende expositie die elke maand in een andere bibliotheek te ervaren is. De gehele maand mei is de AI-Parade te beleven in de Bibliotheek LocHal en kun je meedoen aan allerlei activiteiten rondom kunstmatige intelligentie. Maak kennis met de mogelijkheden, kansen en dilemma’s rondom AI, creëer je eigen AI-gegenereerde kunstwerk en leer de nieuwste open source toepassingen gebruiken.

Kijk voor meer informatie en het hele programma op onze pagina over de AI-Parade.