Data Night

8 mei 2023, van 19:30 tot 21:30 | FutureLab (Bibliotheek LocHal)

Kosten: gratis

Op maandag 8 mei is het tijd voor de volgende bijeenkomst. Net zoals de vorige keer is er weer genoeg ruimte voor gesprek en een ‘open podium’. Wil jij een project of interessante casus delen of worstel je met een inhoudelijke vraag die je graag voorlegt aan de groep? Grijp dan je kans! Ook zijn we nog actief op zoek naar sprekers, dus tips zijn welkom. Neem vooral je project mee om te delen als je er één (of meer) hebt, maar ook zonder showcase ben je van harte welkom.

Let op: deze meet-up is Engelstalig tenzij er alleen Nederlandse deelnemers zijn.

Data Night

Data Nights LocHal Tilburg is een groep mensen die geïnteresseerd is in de creatieve kant van data en datavisualisaties. Of je nu net begint of je sporen al verdiend hebt, of je er je brood mee verdient of er in je vrije tijd mee bezig bent: je bent van harte welkom.

Datum: maandag 8 mei
Tijd: 19.30 – 21.30 uur
Locatie: FutureLab (Bibliotheek LocHal)
Kosten: deelname aan de data night kost je niets, maar kan je wel veel opleveren.
Aanmelden: mag, hoef niet, aanmelden kan via deze link. Je mag ook gewoon binnenlopen.
Vragen: mail futurelab@bibliotheekmb.nl

Je mag je direct aanmelden voor deze meetup

Meet-up

We organiseren regelmatig bijeenkomsten in het Futurelab in de Bibliotheek LocHal in Tilburg. Daar ontmoet je gelijkgestemden. Je kunt je werk laten zien en het werk van anderen bekijken, feedback vragen en ontvangen en natuurlijk ook samen een project oppakken.

De AI-Parade

Deze meetup is georganiseerd in het kader van de AI-Parade. De AI-Parade is een rondreizende expositie die elke maand in een andere bibliotheek te ervaren is. De gehele maand mei is de AI-Parade te beleven in de Bibliotheek LocHal en kun je meedoen aan allerlei activiteiten rondom kunstmatige intelligentie. Maak kennis met de mogelijkheden, kansen en dilemma’s rondom AI, creëer je eigen AI-gegenereerde kunstwerk en leer de nieuwste open source toepassingen gebruiken.

Kijk voor meer informatie en het hele programma op onze pagina over de AI-Parade.