Feestweek 25 jaar de Bibliotheek Udenhout

1 juni 2023, 13:00 t/m 16 juni 2023, 18:00 | de Bibliotheek Udenhout

Kosten: gratis

Kom en vier met ons mee! De Bibliotheek Udenhout is al 25 jaar een belangrijk onderdeel van het Tongerloplein en dat willen we graag met jou vieren. Daarom beginnen we vanaf donderdag 1 juni met het aftellen naar onze feestelijke viering op zaterdag 17 juni. We trakteren onze bezoekers in aanloop naar deze bijzondere gebeurtenis op leuke activiteiten zoals de gehele feestperiode, een boekenjacht en fototentoonstelling én natuurlijk iets lekkers. Je bent van harte welkom om onze bibliotheek te bezoeken en onze geschiedenis te ontdekken. De bibliotheek is er voor iedereen en daarom maken we er samen een fantastische gebeurtenis van.

Fototentoonstelling

Onze Bibliotheek heeft een rijke geschiedenis die teruggaat naar de oprichting in 1960 in een kamer van een dokterswoning aan de Kreitenmolenstraat. We hebben door de jaren heen prachtige verhalen en foto's verzameld die de geschiedenis van onze bibliotheek weergeven en we willen deze graag met iedereen delen. Daarom presenteren we in samenwerking met het Erfgoedcentrum 't Schoor een fototentoonstelling over de Bibliotheek Udenhout. Het belooft een bijzondere tentoonstelling te worden met een mooi stuk Udenhoutse geschiedenis.

Boekenjacht

In de Bibliotheek sorteren we onze boeken zo dat ze voor iedereen makkelijk te vinden zijn. Maar wat nu als je alleen een deel van de kaft van een boek tot je beschikking hebt? Tijdens de boekenjacht, een speurtocht voor jong en oud, ga je aan de slag met het vinden van boeken in de Bibliotheek Udenhout waarvan je alleen een deel van de kaft tot je beschikking hebt. Kan jij alle boeken vinden? Dan maak je kans op een mooie prijs!

Praktische informatie

Datum: donderdag 1 t/m zaterdag 17 juni
Tijd: openingstijden de Bibliotheek Udenhout
Locatie: de Bibliotheek Udenhout
Kosten: gratis

Programma feestweek