KennisPlaats Vesper

Ontmoetingsplaats voor ondernemers en ondernemende mensen

KennisPlaats Vesper: voor ondernemers en ondernemende mensen

Wat is een mooiere locatie om kennis te delen, inspiratie op te doen en in gesprek te gaan met anderen, dan in de rust van een oud klooster?

In Koningsoord groeide vanuit dat idee een nieuw plan: in samenwerking met een aantal ondernemers – zie foto – startte de Bibliotheek Berkel-Enschot KennisPlaats Vesper. Een kennisplaats voor ondernemers en ondernemende mensen van 18 tot 88 jaar.

De KennisPlaats is een ontmoetingsplek waar gelijkgestemde, ambitieuze mensen regelmatig bij elkaar komen om kennis, successen en worstelingen te delen. Drie keer per jaar organiseren we een KennisPlaats-event:

  • één om kennis te delen
  • één om te verbinden
  • één om je horizon te verbreden

Buiten deze events is er in Koningsoord alle ruimte voor toevallige of kleine, geplande ontmoetingen tussen ambitieuze professionals. De Bibliotheek biedt bijzondere werk- en overlegplekken met snelle gratis wifi.

Kom werken op de vide boven in de kapel of strijk neer bij de werkplekken in de kloostergangen, waar je de collectie van de Bibliotheek zo bij de hand hebt. Doe je voordeel met de collectie management- en informatieve boeken, en neem een korte break aan de leestafel of bij restuarant Hemels Eten & Drinken.

De gezichten achter KennisPlaats Vesper

VLNR: Carolien Latijnhouwers, Gerrit Bout, Nihal Vogels, Marieke Vermeer en Katrijn de Kort.

Ontmoet ons in de KennisCloud


Even voorstellen

Carolien Latijnhouwers

"Mijn naam is Carolien Latijnhouwers van Gewooncaat Interieur. Al jaren heb ik een passie: het creëren van mooie, sfeervolle interieurs. En andere mensen helpen aan een fijn en gezellig huis."

Gerrit Bout

"Na een jarenlange, geslaagde carrière in de financiële wereld, ben ik in 2016 zelf gestart met het adviseren bij loopbaanvraagstukken, ontslagkwesties en persoonlijke ontwikkeling."

Nihal Vogels

"TAART by Nihal is een financieel advieskantoor, waarbij wordt geadviseerd vanuit een langdurige relatie. Je kunt bij ons terecht voor advies over hypotheken, pensioen, vermogen, nalatenschap en overige financiële zaken."

Marieke Vermeer

"Als creatieve vernieuwer aanvoelen waar kansen liggen en ernaar handelen. Dat is wat ik doe als programmamaker voor verscheidene Tilburgse bibliotheken. De focus ligt steeds op lokale verankering en cultureel ondernemerschap."

Katrijn de Kort

"Mensen verbinden en onderlinge kennisoverdracht staan bij mij centraal als Community Librarian. Daarnaast ben ik te vinden in de frontoffice van de Bibliotheek LocHal en coördineer ik het Cursushuis."