KennisPlaats Vesper

De agenda van KennisPlaats Vesper

  • KennisPlaats Vesper

    Wat is een mooiere locatie om kennis te delen, inspiratie op te doen en in gesprek te gaan met anderen, dan in de rust van een voormalig klooster? In Koningsoord groeide vanuit dat idee een nieuw initiatief:...

    Van 20:00 tot 22:00

    Ons Koningsoord (Bibliotheek Berkel-Enschot)

    di 08 okt

Bekijk alle aankomende evenementen

KennisPlaats Vesper: voor ondernemers en ondernemende mensen

Wat is een mooiere locatie om kennis te delen, inspiratie op te doen en in gesprek te gaan met anderen, dan in de rust van een voormalig klooster?

In Koningsoord groeide vanuit dat idee een nieuw initiatief: in samenwerking met een aantal ondernemers (zie foto) startte de Bibliotheek Berkel-Enschot KennisPlaats Vesper, een kennisplaats voor ondernemers en ondernemende mensen van 18 tot 88 jaar.

De KennisPlaats is een ontmoetingsplek waar gelijkgestemde, ambitieuze mensen regelmatig bij elkaar komen om kennis, successen en struggles te delen. Een aantal keer per jaar organiseren we een KennisPlaats-event: één om kennis te delen, één om te verbinden en één om je horizon te verbreden. 

Buiten deze events is er in Koningsoord alle ruimte voor toevallige of kleine, geplande ontmoetingen tussen ambitieuze professionals. De Bibliotheek biedt bijzondere werk- en overlegplekken met snelle gratis wifi.

Kom werken op de vide boven in de kapel of strijk neer bij de werkplekken in de kloostergangen, waar je de collectie van de Bibliotheek zo bij de hand hebt. Doe je voordeel met de actuele collectie management- en informatieve boeken, en neem een korte break aan de leestafel of bij Hemels Eten & Drinken.

De gezichten achter KennisPlaats Vesper

Carolien Latijnhouwers

"Mijn naam is Carolien Latijnhouwers van Gewooncaat Interieur. Al jaren heb ik een passie: het creëren van mooie, sfeervolle interieurs. En andere mensen helpen aan een fijn en gezellig huis."

Gerrit Bout

"Na een jarenlange, geslaagde carrière in de financiële wereld, ben ik in 2016 zelf gestart met het adviseren bij loopbaanvraagstukken, ontslagkwesties, persoonlijke ontwikkeling."

Marieke Vermeer

"Als creatieve vernieuwer aanvoelen waar kansen liggen en hiernaar handelen. Dat is wat ik doe als programmamaker voor de Tilburgse bibliotheken Heyhoef, Wagnerplein, Berkel-Enschot en Udenhout. Lokale verankering en cultureel ondernemerschap staan centraal."

Nihal Vogels

"TAART by Nihal is een financieel advieskantoor, waarbij wordt geadviseerd vanuit een langdurige relatie. Je kunt bij ons terecht voor advies over hypotheken, pensioen, vermogen, nalatenschap en overige financiële zaken."