Sinterklaas

Sinterklaas leest voor uit 'Sinterklaas, wie is dat eigenlijk?'

Sinterklaas wie is dat eigenlijk? Voorlezen is heerlijk om te doen en zo gezellig. Speciaal voor het Sinterklaasfeest heeft de Bibliotheek Midden-Brabant aan Sinterklaas gevraagd om voor te lezen. Duik samen met je (klein)kind al lezend en spelend in een leuk Sinterklaasavontuur. Veel kijkplezier!

Bekijk het online voorleesverhaal over Sint

Spoorleesjournaal: videobellen met Sinterklaas!

Hoera, de Sint is weer in het land! Uiteraard vieren we dat graag met je mee. Daarom staat ons Spoorleesjournaal dit keer in het teken van de goedheiligman. Spoorleesconducteur Marja geeft de leukste Sinterklaasboekentips én gaat videobellen met de Sint!

Het Spoorleesjournaal: voor ouders van baby’s, peuters en kleuters

Het duurzame decembercadeau

Delen is het nieuwe hebben: een bibliotheekpas geeft je toegang tot de grootste boekenkast uit de regio! Je vindt er niet alleen de nieuwste boeken, films, tijdschriften en games. Je krijgt er ook een geweldig online aanbod bij: duizenden e-books, luisterboeken en 160 cursussen. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in alle vestigingen tijdens de service-uren.

Bekijk de service-uren van jouw bieb

Sinterklaasjournaal op tv

Vanaf november is het Sinterklaasjournaal weer op tv te zien. Hieronder vind je de link naar website van het Sinterklaasjournaal. Kijk, lees, luister, zing en speel mee.

Naar het Sinterklaasjournaal