Sinterklaas

Spoorleesjournaal: videobellen met Sinterklaas!

Hoera, de Sint is weer in het land! Uiteraard vieren we dat graag met je mee. Daarom staat ons Spoorleesjournaal dit keer in het teken van de goedheiligman. Spoorleesconducteur Marja geeft de leukste Sinterklaasboekentips én gaat videobellen met de Sint!

Het duurzame decembercadeau

Delen is het nieuwe hebben: een bibliotheekpas geeft je toegang tot de grootste boekenkast uit de regio! Je vindt er niet alleen de nieuwste boeken, films, tijdschriften en games. Je krijgt er ook een geweldig online aanbod bij: duizenden e-books, luisterboeken en 160 cursussen. De cadeaubonnen zijn verkrijgbaar in alle vestigingen tijdens de service-uren.

Sinterklaas vier je met de Bibliotheek

Bekijk alle activiteiten rondom Sinterklaas


Pepernotenfeest 2020: op zoek naar de letters van de Sint

Om samen met je kind helemaal toe te leven naar Sinterklaas, maakten we vorig jaar deze drie online filmpjes. In deze korte afleveringen leren kinderen het enige echte Pepernotenlied, dat Lieve & Louise en de Fanfare speciaal voor de allerjongste bibliotheekbezoekers geschreven hebben. Verder gaan we met Janine van Theater Van Niks & Van Alles op zoek naar ‘de letters van de Sint’.

Sinterklaasjournaal op tv

Vanaf november is het Sinterklaasjournaal weer op tv te zien. Hieronder vind je de link naar website van het Sinterklaasjournaal. Kijk, lees, luister, zing en speel mee.