Zomer met de bieb

Ben je nog op zoek naar een leuk én leerzaam avontuur deze zomer? Ons programma zit boordevol gratis activiteiten voor alle leeftijden!

 

Activiteiten in de zomervakantie

 • Zomerlol: voorlezen op locatie

  Er was eens… Deze zomer leest de Bibliotheek voor op locatie. Een plek voor peuters en kleuters waar ze komen luisteren naar mooie en spannende verhalen. Kom samen genieten van een leuk boek, telkens op...

  Van 10:30 tot 11:30

  de Bibliotheek Hilvarenbeek

  di 04 aug

 • Online Summerwriting Workshop

  Houd jij van schrijven? Om goed te schrijven, moet je vlieguren maken, jezelf tijd en ruimte geven om te experimenteren, om fouten te maken, om te vallen en weer op te staan.

  Van 19:30 tot 22:00

  Online

  di 04 aug

 • ZomerLeesFeest

  Houd jij er ook zo van om voorgelezen te worden? En heb je de voorleeshalfuurtjes van de bibliotheek de afgelopen tijd gemist? Goed nieuws! In de zomervakantie heeft de Bibliotheek Goirle de ZomerLeesFeesten....

  Van 10:30 tot 11:00

  de Bibliotheek Goirle

  wo 05 aug

Bekijk de hele vakantie-agenda!

VakantieBieb-app

In de VakantieBieb-app staan e-books en luisterboeken voor iedereen. Gratis, ook als je geen lid bent. Download de app nu en maak ook nog eens kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon!

VakantieLezen

Kinderen die in de zomervakantie blijven lezen, behouden hun leesniveau of gaan zelfs vooruit. Maar je kind laten lezen in de vakantie is misschien makkelijker gezegd dan gedaan.


De leukste online kinderworkshops

Op het YouTube-kanaal van Bibliotheek Midden-Brabant vind je de leukste video's en online workshops voor alle leeftijden. Zo blijft het tijdens lange autoritten muisstil op de achterbank en zijn ook regenachtige middagen gauw gevuld!

Kindercolleges filosofie: de Vragenplaneet

Leren programmeren: Joep & Sjors Maken

Spoorlezen: de leukste verhalen voor 3-6 jaar