de online Bibliotheek

Als lid van de Bibliotheek Midden-Brabant, kun je gratis e-books en luisterboeken
downloaden. Je hoeft je hiervoor alleen even te registreren bij de online Bibliotheek.

 

Wat krijg je bij de online Bibliotheek?

  • E-books

    Lid van de Bibliotheek? Dan kun je meer dan 29.000 e-books lezen op tablet, telefoon, e-reader of computer. Dat doe je via de online Bibliotheek.

    Zoek e-books uit

  • LuisterBieb

    De LuisterBieb is een app met luisterboeken voor je tablet of smartphone. Hiermee geniet je altijd van de mooiste luisterboeken, waar je ook bent.

    Bekijk de luisterboeken


Registeren bij de online Bibliotheek: hoe werkt dat?

Als Bibliotheeklid heb je ook toegang tot de online Bibliotheek. Je hoeft je alleen even te registreren. In een korte video laten we stap voor stap zien hoe je dat doet.

Ben je nog geen lid van een Bibliotheek?

Als je lid wordt van de Bibliotheek, heb je meteen toegang tot duizenden boeken, e-books, films, luisterboeken en meer. Ook ontvang je korting op onze activiteiten en cursussen.


Hoe kan ik e-books lezen?

Op je tablet of smartphone

Naar de online Bibliotheek

Wil je e-books lezen op je mobiele telefoon of tablet? Gebruik dan onze e-booksapp. Kies een e-book op de website van de online Bibliotheek. Het lezen doe je in de app.

Op je e-reader

Naar de online Bibliotheek

Wil je boeken lezen op je e-reader? Als je onze e-books op je e-reader zet, heb je de software van Adobe Digital Editions nodig. Weet je niet hoe dat moet? De online Bibliotheek helpt je verder. 

Op je pc of laptop

Naar de online Bibliotheek

Heb je geen tablet, smartphone of e-reader? Of lees jij gewoon graag op je computer of laptop? Je kan onze e-books ook lezen in je browser. Daarvoor heb je verbinding met internet nodig.

Nieuwe e-books


Ik heb nog meer vragen

Wil je nog meer weten over de online Bibliotheek?