Slotbijeenkomst + prijsuitreiking: Maak een kunstwerk of een verhaal/gedicht over een fantasiewezen!

2 november 2022, van 14:30 tot 15:30 | de Bibliotheek Hilvarenbeek

Kosten: gratis

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Joepie! VNMH bestaat 30 jaar!!! Wat een mijlpaal! Voor VNMH natuurouders de aanleiding om met de Bibliotheek Hilvarenbeek de handen in elkaar te slaan tijdens de Kinderboekenweek 2022 GI-GA GROEN!

De afgelopen weken hebben we alle (basisschool)kinderen uit Hilvarenbeek uitgedaagd in kader van de Kinderboekenweek GI-GA GROEN, om meer betrokken te zijn bij de natuur om hen heen, zonder natuur kunnen we gewoon niet! En dit door de wedstrijd met als opdracht ‘Maak een kunstwerk of een verhaal/gedicht over een fantasiewezen’. Tijdens de slotwedstrijd op 2 november om 14.30 uur maken we als VNM Hilvarenbeek en de Bibliotheek Hilvarenbeek bekend welke kinderen en/of groepjes deze wedstrijd gewonnen hebben in hun categorie! Niet minder dan de alom bekende boswachter Frans Kapteijns reikt die middag de prijzen uit van deze fantasievolle wedstrijd!

Ben jij straks één van die beroemde Hilvarenbeekse kunstenaar-in-spe?

De weken voor de slotbijeenkomst worden alle ingeleverde kunstwerken tentoongesteld in de Bibliotheek Hilvarenbeek en op 29 oktober zal een vakkundige jury per categorie 3 werken selecteren. Deze kunstenaars dingen mee naar de 1e, 2e of 3e prijs tijdens de slotbijeenkomst. De andere kunstenaars verdienen een troostprijsje.

Deze wedstrijd wordt mede mogelijk gemaakt met hulp van VNM Hilvarenbeek, Stichting Annetje van Puyenbroek, Werckwinckel Hilvarenbeek, de Bibliotheek Hilvarenbeek en uiteraard boswachter Frans Kapteijns.

Wat: Maak een fantasiewezen (plant/dier) met kosteloze, duurzame en/of natuurlijke materialen of schrijf een verhaal/gedicht over een fantasiewezen. zie voor meer informatie: Maak een kunstwerk of een verhaal/gedicht over een fantasiewezen en doe mee aan de wedstrijd!

Voor wie: Categorieën: groep 1-2 groep 3-4 groep 5-6 groep 7-8, alleen of maximaal met 3 personen in een groep

Inleveren werk: persoonlijk, bij de balie van de Bibliotheek Hilvarenbeek, vanaf 5 t/m 28 oktober 2022 tijdens service-uren. Op 28 oktober om 18.00 uur sluit de inlevertermijn. Vermeld je naam, adres, woonplaats, leeftijd, groep, telefoonnummer en mailadres Slotbijeenkomst: de Bibliotheek Hilvarenbeek: 2 november, 14.30 – 15.30 uur met prijsuitreiking door Frans Kapteijns

Praktische informatie

Datum: woensdag 2 november
Tijd: 14.30-15.30 uur
Locatie: de Bibliotheek Hilvarenbeek
Kosten: gratis
Aanmelden: niet nodig

kbw22