Gastcollectioneur: Marlyn de Kort

Video: 5 tips van (kinder)therapeut Marlyn de Kort

Hoezo Hoogsensitief?: informerende avond voor ouders met een hoogsensitief kind

Is jouw kind gevoelig en snel overprikkeld? Heeft hij/zij last van spanningen? Trekt jouw kind zich veel aan van hoe een ander zich voelt? Dan is hij of zij misschien wel hoogsensitief. Op 25 september organiseert de Bibliotheek Goirle een avond rondom dit thema. 

Marlyn de Kort, (kinder)therapeut in haar eigen praktijk Momentum praktijk voor psychosociale-kindertherapie, komt vertellen over hooggevoeligheid. Marlyn helpt in haar praktijk kinderen en volwassenen met vragen op het gebied van gedrag en/of gevoelens. Ouders kunnen bij haar terecht met opvoedvragen. Haar specialisatie is het behandelen van mensen met een (hoog)sensitief karakter en het verlenen van hulp op basis van talent.

'Hoezo Hoogsensitief?' begint om 19.30 uur. Toegang is gratis, maar reserveer vooraf wel even een plaats.

Marlyn de Kort

Marlyn werkt nu 7,5 jaar als zelfstandige psychosociaal therapeut in haar eigen praktijk Momentum. Hiervoor heeft ze 12 jaar in het basisonderwijs gewerkt als groepsleerkracht en 3 jaar als intern begeleider. Ze is gecertificeerd HSP therapeut en begeleidt zowel kinderen, jongeren als volwassenen. Ook ouders kunnen bij haar terecht met opvoedvragen.

Kijk voor meer informatie op: www.mijnmomentum.nu.