Agenda

Resultaat 11 - 20 (van 49)

 • di 26 sep Start cursus Spaans A1.2 (Spaans 2) Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | De Bibliotheek 't Sant

  Heb je al een redelijke basiskennis van de Spaanse taal? Dan kun je met deze cursus je taalkennis verder uitbreiden. Aan het eind van de cursus beheers je de taal op niveau A1. De belangrijkste lesthema’s zijn: vertellen over dagelijkse bezigheden/hobby’s, praten over familie, iemands uiterlijk beschrijven, afspraken maken, het weer, praten over vakantie, iets vertellen in de verleden tijd. De cursus Spaans 2 (A1.2) start op dinsdag 26 september in de Bibliotheek 't Sant om 18.45 uur.

 • di 26 sep Start cursus Frans gevorderden 1 Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | de Bibliotheek 't Sant

  Is Frankrijk jouw vakantieland, ben je geïnteresseerd in de Franse taal en cultuur, zou je graag beter Frans willen leren spreken en je in deze taal meer op je gemak voelen, dan is deze gevorderden 1 cursus van Lars Janssen iets voor jou. De cursus start dinsdag 26 september om 18.45 uur in de Bibliotheek 't Sant.

 • di 26 sep Start cursus improvisatietheater Bekijk details

  Van 19:45 tot 21:45 | de Bibliotheek LocHal

  Improviseren is een vaardigheid die je op je werk, tijdens je studie en in het dagelijks leven vaak gebruikt. Niet alles gaat immers zoals je het gepland had. En improviseren... kun je leren! Bij deze cursus zet je niet alleen de volgende stap in het improviseren, je voelt je ook gemakkelijker met spreken voor groepen, maakt nieuwe vrienden en hebt veel lol. De cursus gegeven door IT’s – Improschool Tilburg start dinsdag 26 september om 19.45 uur in de Bibliotheek LocHal.

 • di 26 sep Start cursus Spaans A2.1 (Spaans 3) Bekijk details

  Van 20:15 tot 21:55 | De Bibliotheek 't Sant

  Als je de Spaanse taal al op niveau A1 beheerst, kun je met deze cursus je taalkennis verder uitbreiden. Je leert in de lessen onder andere: een woning beschrijven, verhalen vertellen in de verleden tijd, praten over gezondheid, iemand uitnodigen, feesten beschrijven, klachten beschrijven. De cursus Spaans A2.1 start op dinsdag 26 september in de Bibliotheek 't Sant om 20.25 uur.

 • di 26 sep Start cursus Frans gevorderden 2 Bekijk details

  Van 20:25 tot 21:55 | de Bibliotheek 't Sant

  Is Frankrijk jouw vakantieland, ben je geïnteresseerd in de Franse taal en cultuur, zou je graag beter Frans willen leren spreken en je in deze taal meer op je gemak voelen, dan is deze gevorderden 2 cursus van Lars Janssen iets voor jou. De cursus start dinsdag 26 september om 20.25 uur in de Bibliotheek 't Sant.

 • wo 27 sep Start cursus Spaans B1.1 (Spaans 5) Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | de Bibliotheek LocHal

  Beheers je de taal al op niveau A2 of hoger? Met deze cursus kun je werken aan het verder perfectioneren van de taal. De cursus is geschikt voor iedereen die al eerder een ruime taalkennis heeft opgebouwd. Aan de hand van leuke lesthema’s over gevarieerde onderwerpen oefen je de Spaanse taal. Er is veel aandacht voor het spreken en kunnen verstaan van de taal. Grammatica komt ook ruimschoots aan bod. Daarnaast oefen je ook je lees- en schrijfvaardigheid. De cursus Spaans B1.1 start op woensdag 27 september in de Bibliotheek LocHal om 18.45 uur.

 • wo 27 sep Start cursus Spaans A1.1 (Spaans 1) Bekijk details

  Van 20:25 tot 21:55 | De Bibliotheek LocHal

  Heb je geen of weinig kennis van de Spaanse taal en wil je de taal leren spreken? Dan is deze cursus geschikt voor je. In de lessen leer je onder andere: de uitspraak van het Spaans, jezelf voorstellen, steden en dorpen beschrijven, de weg vragen, winkelen/boodschappen doen, eten en drinken bestellen. De cursus Spaans 1 (A1.1) start op woensdag 27 september in de Bibliotheek LocHal om 20.25 uur.

 • do 28 sep Start cursus Spaans B1.2 (conversatie) Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | de Bibliotheek 't Sant

  Een cursus die geschikt is voor wie de taal nog net niet op niveau B1 beheerst. Deze cursus geeft je net dat extra zetje dat nodig is. Aan de hand van leuke lesthema’s over gevarieerde onderwerpen oefen je de Spaanse taal. Er is veel aandacht voor het spreken en kunnen verstaan van de taal. Grammatica komt ook ruimschoots aan bod. Daarnaast oefen je ook je lees- en schrijfvaardigheid. De cursus Spaans B1.2 start op donderdag 28 september in de Bibliotheek 't Sant om 18.45 uur.

 • do 28 sep Start cursus Pools II Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | de Bibliotheek 't Sant

  Leer jij graag vreemde talen en houd je van niet alledaagse uitdagingen? Dan is deze cursus iets voor jou. Hij is voor licht gevorderden en voor degenen bedoeld die hun kennis van de Poolse taal willen verbeteren en op willen frissen. Gedurende deze cursus leer je verder de basis van het Pools. In eerste instantie raak je nog meer vertrouwd met de specifieke klank van deze Slavische taal en verbeter je de uitspraak en intonatie. In een rustig tempo maak je kennis met de fundamentele regels van het Pools en leer je de spelling. De cursus, gegeven door Mariusz Arendt, start donderdag 28 september in de Bibliotheek 't Sant om 18.45 uur.

 • do 28 sep Start cursus Frans beginners 2 Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | de Bibliotheek LocHal

  Is Frankrijk jouw vakantieland, ben je geïnteresseerd in de Franse taal en cultuur, zou je graag beter Frans willen leren spreken en je in deze taal meer op je gemak voelen, dan is deze beginners 2 cursus van Lars Janssen iets voor jou. De cursus start donderdag 28 september om 18.45 uur in de Bibliotheek LocHal.

Paginanavigatie