Agenda

Resultaat 11 - 20 (van 42)

 • Start cursus Spaans A1 (Spaans 2) Bekijk details

  Van 20:25 tot 21:55 | De Bibliotheek 't Sant

  Heb je al een redelijke basiskennis van de Spaanse taal? Dan kun je met deze cursus je taalkennis verder uitbreiden. Aan het eind van de cursus beheers je de taal op niveau A1. De belangrijkste lesthema’s zijn: vertellen over dagelijkse bezigheden/hobby’s, praten over familie, iemands uiterlijk beschrijven, afspraken maken, het weer, praten over vakantie, iets vertellen in de verleden tijd. De cursus Spaans 2 (A1) start op dinsdag 27 september in de Bibliotheek 't Sant.

  di 27 sep

 • Start cursus Nieuw Grieks voor beginners Bekijk details

  Van 20:30 tot 22:00 | de Bibliotheek 't Sant

  Reis je vaak naar Griekenland en wil je graag een praatje met de Grieken kunnen maken tijdens je vakantie? Deze cursus is bestemd voor beginners en er wordt toegewerkt tot halverwege niveau A1. Allereerst leer je het Griekse alfabet, klinkers, medeklinkers en lettercombinaties. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de uitspraak en het leren spreken van de taal. De cursus start op dinsdag 27 september in de Bibliotheek 't Sant.

  di 27 sep

 • Start cursus Engels voor beginners Bekijk details

  Van 11:30 tot 13:00 | De Bibliotheek 't Sant

  Deze cursus is bedoeld voor de ECHTE beginners die voorheen nooit eerder of nauwelijks Engels hebben geleerd. We beginnen bij de basis en oefenen vooral het luisteren en spreken in dagelijkse situaties. Het tempo in de lessen wordt aangepast aan het niveau van de deelnemers. De cursus Engels A0 van Marion Bernard-Groen start woensdag 28 september in de Bibliotheek 't Sant om 11.30 uur.

  wo 28 sep

 • Start cursus Frans III Bekijk details

  Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek 't Sant

  'Voyages - nieuw' is een communicatieve methode voor volwassenen met, maar ook zonder enige kennis van de Franse taal. In de cursus, gegeven door Lars Janssen, komen vooral spreken maar ook luisteren, lezen en schrijven aan bod. Verder biedt de methode een blik op de Franse cultuur. De cursus Frans III start op woensdag 28 september in de Bibliotheek 't Sant om 14.00 uur.

  wo 28 sep

 • Start cursus Frans IV Bekijk details

  Van 14:40 tot 17:10 | de Bibliotheek 't Sant

  'Voyages - nieuw; is een communicatieve methode voor volwassenen met, maar ook zonder enige kennis van de Franse taal. In de cursus, gegeven door Lars Janssen, komen vooral spreken maar ook luisteren, lezen en schrijven aan bod. Verder biedt de methode een blik op de Franse cultuur. De cursus Frans IV start op woensdag 28 september in de Bibliotheek 't Sant om 15.10 uur.

  wo 28 sep

 • Start cursus Spaans A2 (Spaans 4) Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | De Bibliotheek LocHal

  Heb je al een ruime kennis van de Spaanse taal en wil je werken naar taalbeheersing op niveau A2? Dan is dit de juiste cursus voor je. De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod: praten over de toekomst, non-verbale communicatie, politieke verhoudingen, volksfeesten, tradities en gewoontes beschrijven, je eigen leven beschrijven, praten over werk. De cursus Spaans A2 start op woensdag 28 september in de Bibliotheek LocHal.

  wo 28 sep

 • Start cursus Frans VII Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | de Bibliotheek LocHal

  'Voyages - nieuw' is een communicatieve methode voor volwassenen met, maar ook zonder enige kennis van de Franse taal. In de cursus, gegeven door Lars Janssen, komen vooral spreken maar ook luisteren, lezen en schrijven aan bod. Verder biedt de methode een blik op de Franse cultuur. De cursus Frans VI start op woensdag 28 september in de Bibliotheek LocHal om 18.45 uur.

  wo 28 sep

 • Start cursus Spaans A2 (Spaans 3) Bekijk details

  Van 20:15 tot 21:55 | De Bibliotheek LocHal

  Als je de Spaanse taal al op niveau A1 beheerst, kun je met deze cursus je taalkennis verder uitbreiden. Je leert in de lessen onder andere: een woning beschrijven, verhalen vertellen in de verleden tijd, praten over gezondheid, iemand uitnodigen, feesten beschrijven, klachten beschrijven. De cursus Spaans A2 start op woensdag 28 september in de Bibliotheek LocHal.

  wo 28 sep

 • Start cursus Frans VIII Bekijk details

  Van 20:25 tot 21:55 | de Bibliotheek LocHal

  'Voyages - nieuw' is een communicatieve methode voor volwassenen met, maar ook zonder enige kennis van de Franse taal. In de cursus, gegeven door Lars Janssen, komen vooral spreken maar ook luisteren, lezen en schrijven aan bod. Verder biedt de methode een blik op de Franse cultuur. De cursus Frans VI start op woensdag 28 september in de Bibliotheek LocHal om 20.25 uur.

  wo 28 sep

 • Start cursus Frans V Bekijk details

  Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek 't Sant

  'Voyages - nieuw' is een communicatieve methode voor volwassenen met, maar ook zonder enige kennis van de Franse taal. In de cursus, gegeven door Lars Janssen, komen vooral spreken maar ook luisteren, lezen en schrijven aan bod. Verder biedt de methode een blik op de Franse cultuur. De cursus Frans V start op donderdag 29 september in de Bibliotheek 't Sant om 14.00 uur.

  do 29 sep

Paginanavigatie