Agenda

Resultaat 21 - 30 (van 56)

 • Start cursus Frans VIII Bekijk details

  Van 20:25 tot 21:55 | de Bibliotheek LocHal

  'Voyages - nieuw' is een communicatieve methode voor volwassenen met, maar ook zonder enige kennis van de Franse taal. In de cursus, gegeven door Lars Janssen, komen vooral spreken maar ook luisteren, lezen en schrijven aan bod. Verder biedt de methode een blik op de Franse cultuur. De cursus Frans VI start op woensdag 28 september in de Bibliotheek LocHal om 20.25 uur.

  wo 28 sep

 • Start cursus Frans V Bekijk details

  Van 14:00 tot 15:30 | de Bibliotheek 't Sant

  'Voyages - nieuw' is een communicatieve methode voor volwassenen met, maar ook zonder enige kennis van de Franse taal. In de cursus, gegeven door Lars Janssen, komen vooral spreken maar ook luisteren, lezen en schrijven aan bod. Verder biedt de methode een blik op de Franse cultuur. De cursus Frans V start op donderdag 29 september in de Bibliotheek 't Sant om 14.00 uur.

  do 29 sep

 • Start cursus Frans I Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | de Bibliotheek 't Sant

  'Voyages - nieuw' is een communicatieve methode voor volwassenen met, maar ook zonder enige kennis van de Franse taal. In de cursus, gegeven door Lars Janssen, komen vooral spreken maar ook luisteren, lezen en schrijven aan bod. Verder biedt de methode een blik op de Franse cultuur. De cursus Frans I start op donderdag 29 september in de Bibliotheek 't Sant om 18.45 uur.

  do 29 sep

 • Start cursus Pools Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | de Bibliotheek 't Sant

  Deze cursus, gegeven door Mariusz Arendt, is voor absolute beginners en voor degenen die een geringe kennis van de Poolse taal hebben. Gedurende deze cursus leer je de basis van het Pools. In eerste instantie raak je vertrouwd met de specifieke klank van deze vreemde taal en leer je de uitspraak en intonatie. In een rustig tempo maak je kennis met de fundamentele regels van het Pools en leer je de spelling. De cursus start donderdag 29 september in de Bibliotheek 't Sant om 18.45 uur.

  do 29 sep

 • Start cursus Basis Windows 10 en 11 Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

  De basis van de computer is Windows, waarbinnen alle andere programma’s werken. Leer de standaard functionaliteit en instellingsmogelijkheden van je Windows computer kennen. Heb je Windows 10 of 11, dan biedt deze cursus je de mogelijkheid om dit besturingssysteem beter te leren kennen. De cursus onder leiding van Karin Saris start donderdag 29 september om 19.00 uur in de Bibliotheek LocHal.

  do 29 sep

 • Start cursus Engels niveau B2.3 Bekijk details

  Van 19:15 tot 20:45 | de Bibliotheek 't Sant

  Deze cursus is een vervolg op cursus B2.2. Je kennis van het Engels wordt uitgebreid met veel aandacht voor luister- en spreekvaardigheid. Uiteraard komen woordenschat en grammatica ook aan bod middels oefeningen en leesopdrachten, al dan niet als huiswerk. De cursus Engels B2.3 van: Marion Bernard-Groen start donderdag 29 september in de Bibliotheek 't Sant om 19.15 uur.

  do 29 sep

 • Start cursus Chinese karakters Bekijk details

  Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek ‘t Sant

  Chinese karakters bestaan al duizenden jaren en uit hun vorm kun je veel aflezen over de Chinese cultuur en geest van hun gebruikers. In deze cursus neemt docent Amy Hsiao 80 van deze karakters onder de loep, waarbij je ze leert schrijven en inzicht krijgt in de manier waarop Chinezen leven en denken. De cursus gegeven door Kitty Miao start donderdag 29 september om 19.30 uur bij de Bibliotheek 't Sant.

  do 29 sep

 • Start cursus Frans II Bekijk details

  Van 20:25 tot 21:55 | de Bibliotheek 't Sant

  'Voyages - nieuw' is een communicatieve methode voor volwassenen met, maar ook zonder enige kennis van de Franse taal. In de cursus, gegeven door Lars Janssen, komen vooral spreken maar ook luisteren, lezen en schrijven aan bod. Verder biedt de methode een blik op de Franse cultuur. De cursus Frans II start op donderdag 29 september in de Bibliotheek 't Sant om 20.25 uur.

  do 29 sep

 • Start cursus Duits Bekijk details

  Van 20:25 tot 21:55 | de Bibliotheek 't Sant

  Je krijgt een basiswoordenschat aangeboden, door Mariusz Arendt, en raakt vertrouwd met een aantal aspecten van de Duitse grammatica. De nadruk ligt op alledaags taalgebruik. Aan het eind van de cursus heb je niveau A1. De cursus start donderdag 29 september in de Bibliotheek 't Sant om 20.25 uur.

  do 29 sep

 • Start cursus Excel voor beginners Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:00 | De Bibliotheek 't Sant

  Wegwijs in Excel (2016, 2019, 365) is een eerste kennismaking met dit veelgebruikte programma. In vijf lessen leer je hoe je gegevens makkelijk kunt invoeren, wijzigen en bewaren. Je leert werken met formules en functies om berekeningen te maken én je leert de gegevens op een mooie en overzichtelijke manier te presenteren, bijvoorbeeld in een grafiek. De cursus onder leiding van Karin Saris start op maandag 3 oktober om 19.00 uur in de Bibliotheek 't Sant.

  ma 03 okt

Paginanavigatie