Agenda

Resultaat 41 - 50 (van 56)

 • Start cursus improvisatietheater Bekijk details

  Van 19:45 tot 21:45 | de Bibliotheek LocHal

  Improviseren is een vaardigheid die je op je werk, tijdens je studie en in het dagelijks leven vaak gebruikt. Niet alles gaat immers zoals je het gepland had. En improviseren... kun je leren! Bij deze cursus zet je niet alleen de volgende stap in het improviseren, je voelt je ook gemakkelijker met spreken voor groepen, maakt nieuwe vrienden en hebt veel lol. De cursus gegeven door IT’s – Improschool Tilburg start dinsdag 15 november om 19.45 uur in de Bibliotheek LocHal.

  di 15 nov

 • Start cursus Astrologie beginners Bekijk details

  Van 19:45 tot 21:45 | de Bibliotheek LocHal

  Astrologie is een prachtige wetenschap uit oude bron en modern inzetbaar, o.a. als een mooie eye-opener bij vragen en wensen. Praktisch toepasbaar pedagogisch, psychologisch en geneeskundig. Het vak heeft niets te maken met zoiets als Astro-tv of kijken in glazen bollen. Het is een mooie oude techniek om ons energiepatroon te leren kennen. Toos de Wildt gaat aan het werk met licht gevorderden vanaf 15 november om 19.15 uur in de Bibliotheek LocHal.

  di 15 nov

 • Start cursus In balans met Chinese voedingsleer Bekijk details

  Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek LocHal

  Lekker in je vel zitten en in balans zijn. Wie wil dat niet? Het klinkt zo simpel, maar ondanks alle beschikbare informatie over ‘gezonde voeding’ lukt het ons niet altijd. En we zien door alle dieet-hypes het bos niet meer. Wat werkt nou eigenlijk wel en niet? Om hier antwoord op te krijgen duiken we in de eeuwenoude wereld van de Chinese voedingsleer. De cursus van Nathalie Verdult start woensdag 16 november in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.

  wo 16 nov

 • Start cursus Presentaties maken met Powerpoint Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

  Je idee overbrengen aan een groep, doe je met een Powerpoint presentatie. De dia’s ondersteunen je verhaal in beeld en tekst. In deze cursus leer je o.a. dia’s toevoegen en opmaken en foto’s, video’s en links invoegen. De cursus start op donderdag 17 november om 19.00 uur in de Bibliotheek LocHal.

  do 17 nov

 • Start cursus Word voor beginners Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:00 | De Bibliotheek 't Sant

  Documenten, verslagen rapporten en werkstukken maken op de computer kan soms een hele klus zijn. Met behulp van Microsoft Word 2016 is het mogelijk om op een efficiënte manier dergelijke documenten op te stellen. Daan Michielsen behandeld in deze cursus onder andere het gebruik van afbeeldingen, automatische inhoudsopgaves en paginanummering. De cursus onder leiding van Karin Saris start maandag 12 december 19.00 uur in de Bibliotheek 't Sant.

  ma 12 dec

 • Start cursus Excel voor beginners Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:00 | De Bibliotheek 't Sant

  Wegwijs in Excel (2016, 2019, 365) is een eerste kennismaking met dit veelgebruikte programma. In vijf lessen leer je hoe je gegevens makkelijk kunt invoeren, wijzigen en bewaren. Je leert werken met formules en functies om berekeningen te maken én je leert de gegevens op een mooie en overzichtelijke manier te presenteren, bijvoorbeeld in een grafiek. De cursus onder leiding van Karin Saris start op maandag 9 januari om 19.00 uur in de Bibliotheek 't Sant.

  ma 09 jan

 • Start cursus Schrijvend op verhaal komen Bekijk details

  Van 19:30 tot 22:00 | de Bibliotheek Waspik

  Het doel van deze cursus creatief en autobiografisch (dagboek)schrijven is om je op weg te helpen naar fragmenten van jouw levensverhaal. De cursus onder leiding van Inge Asmus start dinsdag 10 januari om 19.30 uur in de Bibliotheek Waspik.

  di 10 jan

 • Start cursus In balans met Chinese voedingsleer Bekijk details

  Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek LocHal

  Lekker in je vel zitten en in balans zijn. Wie wil dat niet? Het klinkt zo simpel, maar ondanks alle beschikbare informatie over ‘gezonde voeding’ lukt het ons niet altijd. En we zien door alle dieet-hypes het bos niet meer. Wat werkt nou eigenlijk wel en niet? Om hier antwoord op te krijgen duiken we in de eeuwenoude wereld van de Chinese voedingsleer. De cursus van Nathalie Verdult start woensdag 18 januari in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.

  wo 18 jan

 • Start cursus Chinees Bekijk details

  Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek ‘t Sant

  In deze cursus verkennen we deze fascinerende taal. Je leert de kenmerken van de Chinese taalstructuur en communicatiestijl in vergelijking met het Nederlands. De docent Kitty Miao neemt je mee op reis door China, en je leert Chinees spreken aan de hand van allerlei scenario’s die je tijdens een reis tegenkomt, zoals: je voorstellen, winkelen, overnachten in een hotel, dineren, en de dokter bezoeken. Omdat de Chinese omgangsvormen vaak verschillen van de onze, komt in deze scenario’s ook etiquette en cultuur uitgebreid aan bod. De cursus start donderdag 19 januari om 19.30 uur bij de Bibliotheek 't Sant.

  do 19 jan

 • Start cursus Fotografie Bekijk details

  Van 19:30 tot 22:00 | de Bibliotheek LocHal

  Cameratechniek heeft na deze cursus van Marjolein Tap geen geheimen meer. De werking en specifieke mogelijkheden van camera en objectieven, gebruik van flitslicht, het effect van diafragma: ze komen allemaal aan bod. Je past alles direct in het praktijk toe bij de verschillende lesthema’s, zoals portret, landschap en architectuur. Met tips over standpunt, compositie, licht, kleur en structuur leg jij het juiste moment vast. De cursus start op maandag 30 januari om 19.30 uur in de Bibliotheek LocHal.

  ma 30 jan

Paginanavigatie