Agenda

Resultaat 1 - 10 (van 30)

 • di 04 okt [vol] Start cursus Italiaans voor beginners Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | de Bibliotheek 't Sant

  Deze beginnerscursus, gegeven door Ineke Gijzen-Kleemans, is voor hen die geen of weinig kennis van het Italiaans hebben. Verschillende grammaticale onderwerpen komen aan bod en we oefenen ons in het spreken van de taal. Wanneer je klaar bent met dit niveau ben je in staat alledaagse uitdrukkingen en elementaire zinnen over concrete behoeften te begrijpen en te gebruiken. Je kunt jezelf en anderen voorstellen en persoonlijke vragen kunnen beantwoorden zoals je woonplaats, mensen die je kent en de dingen die je graag doet. De cursus start dinsdag 4 oktober in de Bibliotheek 't Sant om 18.45 uur.

 • di 04 okt [wordt verplaatst] Start cursus ondernemerschap Bekijk details

  Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek LocHal

  Starters en net gestarte ondernemers opgelet! Loop je al een tijdje met het idee rond om een eigen bedrijf te starten? Of ben je reeds ondernemer, maar heb je het gevoel dat het beter kan? Dan is deze cursus wellicht iets voor jou! De cursus gegeven door Niek Frijters en Marjo Landsman wordt gegeven in de Bibliotheek LocHal vanaf dinsdag 4 oktober om 19.30 uur.

 • di 04 okt Start cursus Italiaans 2 voor gevorderden Bekijk details

  Van 20:30 tot 22:00 | de Bibliotheek 't Sant

  In de cursus, gegeven door Ineke Gijzen-Kleemans, wordt veel aandacht besteed aan conversatie. Het zich goed kunnen redden in alledaagse situaties d.m.v. het aanscherpen van de al aanwezige kennis, uitbreiding van de woordenschat, grammatica e.d. De cursus is bedoeld voor mensen die al een A1 niveau hebben. De grammatica wordt verder uitgelegd en de spreekvaardigheid wordt geoefend. Heb je elders Italiaans geleerd? Dan is niveaubepaling noodzakelijk. De cursus start dinsdag 4 oktober in de Bibliotheek 't Sant om 20.30 uur.

 • wo 05 okt Start cursus Italiaans 3 voor ver gevorderden Bekijk details

  Van 20:25 tot 21:55 | de Bibliotheek LocHal

  In de cursus, gegeven door Ineke Gijzen-Kleemans, wordt veel aandacht besteed aan conversatie. Het zich goed kunnen redden in alledaagse situaties d.m.v. het aanscherpen van de al aanwezige kennis, uitbreiding van de woordenschat, grammatica e.d. De cursus is bedoeld voor mensen die al een A2 niveau hebben. Op basis van een goede kennis van de Italiaanse grammatica worden (actuele) teksten gelezen/behandeld; Italiaans schrijven wordt geoefend en wordt veel aandacht besteed aan conversatie. Heb je elders Italiaans geleerd? Dan is niveaubepaling noodzakelijk. De cursus start woensdag 5 oktober in de Bibliotheek LocHal om 20.25 uur.

 • do 06 okt Start cursus Deens beginners Bekijk details

  Van 18:00 tot 20:00 | De Bibliotheek LocHal

  De docent Eva Brachini geeft door middel van leerzame oefeningen, muziek, film en literatuur les. Zo leer je zowel de Denen als hun taal veel beter kennen. Met het beginners niveau ben je in staat om o.a. jezelf te presenteren en om je verstaanbaar te maken in eenvoudige gesprekken. De cursus start op donderdag 6 oktober in de Bibliotheek LocHal om 18.00 uur.

 • vr 07 okt Start cursus Deens A2 niveau Bekijk details

  Van 18:00 tot 20:00 | De Bibliotheek LocHal

  De docent Eva Brachini geeft door middel van leerzame oefeningen, muziek, film en literatuur les. Zo leer je zowel de Denen als hun taal veel beter kennen. Met het Deens op A2 niveau verbreed je de verworven kennis en vocabulaire, ook verbeter je je uitspraak en neemt je taalproductie toe. De cursus start op vrijdag 7 oktober in de Bibliotheek LocHal om 18.00 uur.

 • di 11 okt Start cursus literaire basistechnieken Bekijk details

  Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek LocHal

  Deze cursus, gegeven door Peter Joziasse, is voor iedereen die zijn of haar verhaal wil vertellen. Wij willen de schrijver in jou de kans geven die verhalen aan de hand van onderwerpen en opdrachten te kunnen weergeven zodat jouw lezer een levendig beeld krijgt van hetgeen jij wilt vertellen. De cursus start dinsdag 11 oktober in de Bibliotheek LocHal om 10.00 uur.

 • wo 12 okt [geannuleerd] Start cursus Financieel je btw op orde Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:00 | online(*)

  Als startend ondernemer of ondernemer in spé komt er veel op je pad en moet je veel regelen. Je komt met veel nieuwe regels en onderwerpen in aanraking en deze hebben (waarschijnlijk) niks met je eigen business te maken. Toch wil je alles bij de start van je bedrijf goed geregeld hebben. Neem als eerste taak de tijd, om de financiële kant van je onderneming goed neer te zetten. Daar is nu het moment voor! Tijdens onze training nemen we je bij de hand als het om de BTW Aangifte gaat. Dan kan jij goed van start met wat je echt graag doet én waar je goed in bent. Bij voldoende interesse gaan we de cursus inplannen. Klik hiervoor op onderstaande knop.

 • di 01 nov Start cursus Schrijvend op verhaal komen Bekijk details

  Van 19:30 tot 22:00 | de Bibliotheek LocHal

  Het doel van deze cursus creatief en autobiografisch (dagboek)schrijven is om je op weg te helpen naar fragmenten van jouw levensverhaal. De cursus onder leiding van Inge Asmus start dinsdag 1 november om 19.30 uur in de Bibliotheek LocHal.

 • do 03 nov Start cursus Googlen, slimmer zoeken op internet Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

  Op internet staat tegenwoordig echt alles. Maar kun je er de informatie die je zoekt ook vinden? En is die informatie wel betrouwbaar? In deze cursus oefen je met handige zoektips en geavanceerd zoeken, om meer uit het internet te halen en te vinden wat je zoekt. De cursus onder leiding van Karin Saris start donderdag 3 november om 19.00 uur in de Bibliotheek LocHal.

Paginanavigatie