Agenda

Resultaat 1 - 10 (van 25)

 • Start cursus Wandkleedjes weven voor beginners Bekijk details

  Van 19:00 tot 22:00 | De Bibliotheek Waspik

  Tijdens deze workshop leer je het weefraam opspannen, verschillende weeftechnieken en het afwerken van je wandkleedje. Na de workshop beschik je over de basisvaardigheden van het weven en je neemt uiteraard een uniek kunstwerkje voor aan de muur mee naar huis. De cursus is een avond op dinsdagavond 7 september 2021.

  di 07 sep

 • Start cursus Handlettering voor beginners Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:30 | De Bibliotheek Waspik

  Een hippe handletterworkshop biedt kansen! Heel laagdrempelig gaan we stap-voor-stap simpele letters mooier maken. En waar kun je het niet voor gebruiken? Je kunt je helemaal uitleven op kaarten, cadeautjes, canvastasjes en krijtborden. Ook is handlettering superhandig voor je eigen logo, uitnodigingen, menukaarten, cadeaubonnen of reclameteksten. De cursus is 2 avonden en start op dinsdag 14 september.

  di 14 sep

 • Start cursus Chinese karakters Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:00 | De Bibliotheek ‘t Sant

  Chinese karakters bestaan al duizenden jaren en uit hun vorm kun je veel aflezen over de Chinese cultuur en geest van hun gebruikers. In deze cursus neemt docent Amy Hsiao 80 van deze karakters onder de loep, waarbij je ze leert schrijven en inzicht krijgt in de manier waarop Chinezen leven en denken. De cursus start donderdag 23 september 2021 om 19.00 uur bij de Bibliotheek 't Sant.

  do 23 sep

 • Spaans conversatie en grammatica (vanaf niveau A2 en verder) Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | De Bibliotheek 't Sant

  Beheers je de taal al op niveau A2 of hoger? Met deze cursus kun je werken aan het verder perfectioneren van de taal. De cursus is een combinatiegroep geschikt voor iedereen die al eerder een ruime taalkennis heeft opgebouwd. Aan de hand van leuke lesthema’s over gevarieerde onderwerpen oefen je de Spaanse taal. Er is veel aandacht voor het spreken en kunnen verstaan van de taal. Grammatica komt ook ruimschoots aan bod. Zowel de eerder verworven grammaticakennis als uitbreiding van grammaticakennis. De cursus start op dinsdag 28 september in de Bibliotheek 't Sant.

  di 28 sep

 • [vol] Start cursus Spaans A1 (Spaans 1) Bekijk details

  Van 20:25 tot 21:55 | De Bibliotheek 't Sant

  Heb je geen of weinig kennis van de Spaanse taal en wil je de taal leren spreken? Dan is deze cursus geschikt voor je. In de lessen leer je onder andere: de uitspraak van het Spaans, jezelf voorstellen, steden en dorpen beschrijven, de weg vragen, winkelen/boodschappen doen, eten en drinken bestellen. De cursus Spaans 1 (A1) start op dinsdag 28 2021 in de Bibliotheek 't Sant.

  di 28 sep

 • Start cursus Spaans A2 (Spaans 3) Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | De Bibliotheek LocHal

  Als je de Spaanse taal al op niveau A1 beheerst, kun je met deze cursus je taalkennis verder uitbreiden. Je leert in de lessen onder andere: een woning beschrijven, verhalen vertellen in de verleden tijd, praten over gezondheid, iemand uitnodigen, feesten beschrijven, klachten beschrijven. De cursus Spaans A2 start op woensdag 29 september 2021 in de Bibliotheek LocHal.

  wo 29 sep

 • Start cursus Spaans A1 (Spaans 2) Bekijk details

  Van 20:25 tot 21:55 | De Bibliotheek LocHal

  Heb je al een redelijke basiskennis van de Spaanse taal? Dan kun je met deze cursus je taalkennis verder uitbreiden. Aan het eind van de cursus beheers je de taal op niveau A1. De belangrijkste lesthema’s zijn: vertellen over dagelijkse bezigheden/hobby’s, praten over familie, iemands uiterlijk beschrijven, afspraken maken, het weer, praten over vakantie, iets vertellen in de verleden tijd. De cursus Spaans 2 (A1) start op woensdag 29 september 2021 in de Bibliotheek LocHal.

  wo 29 sep

 • Start cursus Nieuw Grieks voor beginners Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | de Bibliotheek 't Sant of online

  Reis je vaak naar Griekenland en wil je graag een praatje met de Grieken kunnen maken tijdens je vakantie? Deze cursus is bestemd voor beginners en er wordt toegewerkt tot halverwege niveau A1. Allereerst leer je het Griekse alfabet, klinkers, medeklinkers en lettercombinaties. Daarnaast wordt er veel aandacht besteed aan de uitspraak en het leren spreken van de taal. De cursus start op donderdag 4 maart in de Bibliotheek 't Sant. De les gaat online verder mochten de maatregelen rondom corona het lesgeven op locatie niet toelaten.

  do 30 sep

 • Start cursus Spaans A2 (Spaans 4) Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | De Bibliotheek 't Sant

  Heb je al een ruime kennis van de Spaanse taal en wil je werken naar taalbeheersing op niveau A2? Dan is dit de juiste cursus voor je. De volgende onderwerpen komen onder meer aan bod: praten over de toekomst, non-verbale communicatie, politieke verhoudingen, volksfeesten, tradities en gewoontes beschrijven, je eigen leven beschrijven, praten over werk. De cursus Spaans A2 start op donderdag 30 september 2021 in de Bibliotheek 't Sant.

  do 30 sep

 • Start cursus Basis Windows 10 Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

  Met de introductie van Windows 8 van Microsoft kwam er een totaal nieuwe Windows op de markt. Voortbouwend op Windows 7, maar met een volledig nieuwe gebruikersinterface die draait om touch. Inmiddels bestaat de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 10. Geef je op voor de cursus startend op donderdag 20 september op 19.00 in de Bibliotheek LocHal.

  do 30 sep