Agenda

Resultaat 1 - 10 (van 14)

 • [geannuleerd] Start online cursus Financieel je btw op orde Bekijk details

  Van 10:00 tot 12:00 | online(*)

  Als startend ondernemer of ondernemer in spé komt er veel op je pad en moet je veel regelen. Je komt met veel nieuwe regels en onderwerpen in aanraking en deze hebben (waarschijnlijk) niks met je eigen business te maken. Toch wil je alles bij de start van je bedrijf goed geregeld hebben. Neem als eerste taak de tijd, om de financiële kant van je onderneming goed neer te zetten. Daar is nu het moment voor! Tijdens onze training nemen we je bij de hand als het om de BTW Aangifte gaat. Dan kan jij goed van start met wat je echt graag doet én waar je goed in bent. Deze cursus is online en start 25 januari om 10.00 uur.

  di 25 jan

 • Start cursus Handlettering voor beginners Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:30 | De Bibliotheek Waspik

  Een hippe handletterworkshop biedt kansen! Heel laagdrempelig gaan we stap-voor-stap simpele letters mooier maken. En waar kun je het niet voor gebruiken? Je kunt je helemaal uitleven op kaarten, cadeautjes, canvastasjes en krijtborden. Ook is handlettering superhandig voor je eigen logo, uitnodigingen, menukaarten, cadeaubonnen of reclameteksten. De cursus is 2 avonden en start op dinsdag 1 februari 2022.

  di 01 feb

 • Start cursus Word 2016 Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:00 | De Bibliotheek 't Sant

  Documenten, verslagen rapporten en werkstukken maken op de computer kan soms een hele klus zijn. Met behulp van Microsoft Word 2016 is het mogelijk om op een efficiënte manier dergelijke documenten op te stellen. Daan Michielsen behandeld in deze cursus onder andere het gebruik van afbeeldingen, automatische inhoudsopgaves en paginanummering. De cursus start maandag 14 februari om 19.00 uur in de Bibliotheek 't Sant.

  ma 14 feb

 • Start cursus Wandkleedjes weven voor beginners Bekijk details

  Van 19:00 tot 22:00 | De Bibliotheek Waspik

  Tijdens deze workshop leer je het weefraam opspannen, verschillende weeftechnieken en het afwerken van je wandkleedje. Na de workshop beschik je over de basisvaardigheden van het weven en je neemt uiteraard een uniek kunstwerkje voor aan de muur mee naar huis. De cursus is een avond op dinsdagavond 15 februari 2022.

  di 15 feb

 • Start cursus Deens beginners Bekijk details

  Van 18:00 tot 20:00 | De Bibliotheek LocHal

  De docent Eva Brachini geeft door middel van leerzame oefeningen, muziek, film en literatuur les. Zo leer je zowel de Denen als hun taal veel beter kennen. Met het beginners niveau ben je in staat om o.a. jezelf te presenteren en om je verstaanbaar te maken in eenvoudige gesprekken. De cursus start op vrijdag 18 februari 2022 in de Bibliotheek LocHal om 18.00 uur.

  vr 18 feb

 • Start cursus Basis Windows 10 Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek 't Sant

  Met de introductie van Windows 8 van Microsoft kwam er een totaal nieuwe Windows op de markt. Voortbouwend op Windows 7, maar met een volledig nieuwe gebruikersinterface die draait om touch. Inmiddels bestaat de mogelijkheid om te upgraden naar Windows 10. Geef je op voor de cursus startend op maandag 7 maart op 19.00 in de Bibliotheek 't Sant.

  ma 07 mrt

 • Start cursus praktische filosofie Bekijk details

  Van 15:00 tot 16:30 | De Bibliotheek LocHal

  De cursus bestaat uit 6 bijeenkomsten met de thema's: Identiteit: wie zijn wij eigenlijlk, Sociaal-economische veranderingen: wat doet geld met ons, Sociaal-Culturele verschillen: bedreiging of verrijking, Kunst: wat heet mooi, Religie en spiritualiteit: waarnaar zijn we op zoek, Ethiek en moraal: waarom doen we zoals we doen. De cursus start dinsdag 8 maart 2022 om 15.00 uur in de Bibliotheek LocHal.

  di 08 mrt

 • Start cursus Neuro-linguïstisch programmeren Bekijk details

  Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek LocHal

  Wil je een boost geven aan je persoonlijke ontwikkeling? Wil je effectiever kunnen communiceren of meer grip op je emoties? Wil je inzicht in je eigen denkprocessen en die van een ander, gemakkelijker je doelen kunnen bereiken? NLP biedt een breed scala aan methodieken die de onderliggende principes duidelijk maken en geeft handvaten om ze toe te passen. In deze training, gegeven door Jos Verbunt, leer je de essenties van NLP op een zeer praktische manier. Met veel oefeningen en inspirerende theorie. Alles toepasbaar zowel zakelijk als privé. De cursus start dinsdag 8 maart 2022 in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.

  di 08 mrt

 • Start cursus Online veiligheid & privacy Bekijk details

  Van 19:00 tot 21:00 | de Bibliotheek LocHal

  Ontdek in een sessie van 2 uur hoe je jezelf online kunt beschermen. Leer o.a. wat cookies zijn, wat "Phishing" is, hoe je veilig online bankiert, etc. Geef je op voor de cursus van Karin Saris op donderdag 17 maart om 19.00 uur in de Bibliotheek LocHal.

  do 17 mrt

 • [vol] Start cursus Grafisch ontwerp voor beginners Bekijk details

  Van 19:30 tot 21:45 | Workshopruimte (Bibliotheek LocHal)

  Maak tijdens deze cursus, onder leiding van Sharon Hamers, kennis met grafisch ontwerpen en krijg inzicht en hulp bij de keuzes voorafgaand aan een ontwerp, zoals typografie, kleurgebruik en beeldmateriaal. De uitleg over de programma’s Photoshop, Illustrator en InDesign helpen de cursist om deze keuzes om te zetten naar een eindproduct. De cursus start maandag 321 maart om 19.30 uur in de Bibliotheek LocHal.

  ma 21 mrt