Agenda

Resultaat 1 - 10 (van 49)

 • ma 11 sep [vol] Start cursus The Story of Jazz Bekijk details

  Van 19:30 tot 21:30 | StemmingMakerij (Bibliotheek LocHal)

  Tijdens de cursus ‘The Story of Jazz’, van docent Koen Graat, maken deelnemers kennis met zowel het verleden als het heden van de jazz en de historische verbindingen daartussen. Van het ontstaan in New Orleans tot grensverleggende muzikanten als Thelonious Monk, Duke Ellington en Miles Davis en van jazzrock tot de nieuwe Europese jazzscene. Het wordt allemaal besproken tijdens deze vierdelige cursus startend op maandag 11 september. Deze cursus is helemaal vol. Lees via onderstaande knop meer over deze cursus of bekijk wanneer de volgende cursus plaatsvindt.

 • za 16 sep Start cursus mindfulness Bekijk details

  Van 10:00 tot 12:00 | de Bibliotheek LocHal

  Elke dag doen we veel dingen op de automatische piloot. We staan op, douchen, fietsen naar het werk, doen boodschappen en ondertussen zitten we met onze gedachten ergens anders: we denken aan de komende vakantie, een aanstaand bezoek, piekeren over eerdere gebeurtenissen en maken ons druk om kleine dingen. Hoe kun je mindful door het leven gaan? Zodat je bewuster door het leven gaat! Leer het tijdens deze cursus van Marjon Ketelaers in de Bibliotheek LocHal. De cursus start zaterdag 16 september om 10.00 uur.

 • ma 18 sep Start cursus Engels niveau C1 (Advanced) Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | de Bibliotheek 't Sant

  Tijdens deze cursus word jouw kennis van het Engels uitgebreid met veel aandacht voor luister- en spreekvaardigheid. Uiteraard komen woordenschat en grammatica ook aan bod middels oefeningen en leesopdrachten, al dan niet als huiswerk. De cursus, gegeven door Marion Bernard-Groen, start maandag 18 september in de Bibliotheek 't Sant om 18.45 uur.

 • ma 18 sep Start cursus Fotografie Bekijk details

  Van 19:30 tot 22:00 | de Bibliotheek LocHal

  Cameratechniek heeft na deze cursus van Marjolein Tap geen geheimen meer. De werking en specifieke mogelijkheden van camera en objectieven, gebruik van flitslicht, het effect van diafragma: ze komen allemaal aan bod. Je past alles direct in het praktijk toe bij de verschillende lesthema’s, zoals portret, landschap en architectuur. Met tips over standpunt, compositie, licht, kleur en structuur leg jij het juiste moment vast. De cursus start op maandag 18 september om 19.30 uur in de Bibliotheek LocHal.

 • ma 18 sep Start cursus Engels B2.1 Bekijk details

  Van 20:30 tot 22:00 | de Bibliotheek 't Sant

  Tijdens deze cursus breid je je kennis van het Engels uit met extra veel aandacht voor de luister- en spreekvaardigheid. Uiteraard komen woordenschat en grammatica ook aan bod middels oefeningen en leesopdrachten. Ook zullen er (beperkt) huiswerkopdrachten gegeven worden. De cursus gegeven door Marion Bernard-Groen op maandag 18 september start om 20.30 uur in de Bibliotheek 't Sant.

 • wo 20 sep Start cursus Solliciteren zonder beren! Bekijk details

  Van 10:00 tot 11:30 | Sociaal Cultureel Centrum Den Bolder

  Zit je met klamme handen die brief te typen of – nog erger – met een black-out in dat gesprek? Meld je dan aan voor deze cursus startend op woensdag 20 september van docent Karin van Spaandonk. In deze cursus duwen we de vijf grootste solliciteerberen van de weg. Aan de hand van praktische opdrachten neem ik je mee door het hele proces: van het eerste reageren tot en met het presenteren. De bijeenkomsten hebben voor elk wat wils en zijn interactief, van elkaar leren we het meest.

 • wo 20 sep Start cursus Neuro-linguïstisch programmeren Bekijk details

  Van 19:30 tot 21:30 | de Bibliotheek LocHal

  Wil je een boost geven aan je persoonlijke ontwikkeling? Wil je effectiever kunnen communiceren of meer grip op je emoties? Wil je inzicht in je eigen denkprocessen en die van een ander, gemakkelijker je doelen kunnen bereiken? NLP biedt een breed scala aan methodieken die de onderliggende principes duidelijk maken en geeft handvaten om ze toe te passen. In deze training, gegeven door Jos Verbunt, leer je de essenties van NLP op een zeer praktische manier. Met veel oefeningen en inspirerende theorie. Alles toepasbaar zowel zakelijk als privé. De cursus start woensdag 20 september in de Bibliotheek LocHal om 19.30 uur.

 • ma 25 sep Start cursus Engels niveau A1 Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | De Bibliotheek 't Sant

  Wanneer je klaar bent met dit niveau zul je in staat zijn alledaagse uitdrukkingen en elementaire zinnen over concrete vragen te begrijpen en te gebruiken. Je zult jezelf en anderen kunnen voorstellen en persoonlijke vragen kunnen beantwoorden zoals waar je woont, mensen die je kent en de dingen die je graag doet. Je zult in staat zijn om samen te werken op een eenvoudige manier, wanneer de andere persoon langzaam en duidelijk praat en bereid is te helpen. De cursus Engels A1 van John Gommers start maandag 25 september in de Bibliotheek 't Sant om 18.45 uur.

 • ma 25 sep Start cursus Engels niveau A2 Bekijk details

  Van 20:25 tot 21:55 | de Bibliotheek 't Sant

  Heb je de cursus op niveau I gevolgd? Of heb je 2 à 3 jaar onderwijs in de Engelse taal gehad? Dan is deze cursus iets voor jou! De grammatica wordt verder uitgelegd en de spreekvaardigheid wordt geoefend. In de cursus wordt veel aandacht besteed aan conversatie. Het zich goed kunnen redden in alledaagse situaties d.m.v. het aanscherpen van de al aanwezige kennis, uitbreiding van de woordenschat, grammatica e.d. Heb je elders Engels geleerd? Dan is niveaubepaling noodzakelijk. De cursus Engels A2 van John Gommers start maandag 25 september in de Bibliotheek 't Sant om 20.25 uur.

 • di 26 sep [geannuleerd] Start cursus Engels niveau B1 Bekijk details

  Van 18:45 tot 20:15 | De Bibliotheek 't Sant

  Wanneer je klaar bent met dit niveau zul je in staat zijn de belangrijkste punten te begrijpen uit duidelijke standaardteksten over vertrouwde zaken die regelmatig voorkomen op werk, op school en in de vrije tijd. Je kunt je redden in de meeste situaties die kunnen optreden tijdens het reizen en bent in staat een beschrijving te geven van ervaringen en gebeurtenissen, verwachtingen en ambities. De cursus Engels B1 van John Gommers start dinsdag 27 september in de Bibliotheek 't Sant om 18.45 uur.

Paginanavigatie