Fotografie

Leer je ideeën om te zetten in goede foto’s en haal meer uit de camera door anders te kijken en creatief te denken.

De praktische basis om direct zelf mee aan de slag te gaan. Natuurlijk worden de technische aspecten uitgelegd: de werking en specifieke mogelijkheden van camera en objectieven, gebruik van flitslicht, het effect van diafragma, etc. Cameratechniek heeft na deze cursus geen geheimen meer.

Ook de nieuwste digitale ontwikkelingen komen aan bod, want jaarlijks wordt de lesstof geüpdate. We werken met verschillende thema’s, zoals portret, landschap en architectuur, ingeleid door foto’s van de docent die tot inspiratie leiden als je tijdens en buiten de les gaat fotograferen. Enkele uitgangspunten daarbij zijn: de compositie, licht, kleur en structuur, het vastleggen van het juiste moment en beoordelen van het standpunt. De resultaten bespreken we samen.

De cursus is voor iedereen die in het bezit is van een spiegelreflexcamera, systeemcamera of high-end compact camera (dus niet voor de standaard compactcamera). Je krijgt een praktische, persoonlijke begeleiding bij het fotograferen en leert over de cameratechniek.

Locatie: de Bibliotheek Tilburg Centrum
Docent: Docent Marjolein Tap
Prijs: € 237,50 (12 x 2 uur – excl. lesmateriaal € 9,50 )

CRE705
Startdatum: maandag 29 januari 2018
Lestijd: 19.15-21.15 uur
Docent: Marjolein Tap
Les data: 29 jan / 05-19-26 feb / 05-12-19-26 mrt / 09-16 apr / 07-14 mei

Docenten
Marjolein Tap is allround fotograaf en docent van diverse fotografie cursussen en workshops. Als fotograaf in opdracht, werkt zij voor zowel persoonlijke opdrachtgevers als bedrijfsdoeleinden. Creatief meedenkend met de wensen, vertaalt zij deze in sprekende beelden. In elke fotografie cursus ziet zij weer een kans iedere cursist net zo enthousiast te maken voor fotografie als zij zelf is! www.studiomt.nl

*Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heb je een vraag over deze cursus? Mail dan naar het Cursushuis.