Basiscursus Tekenen en Schilderen

In 10 lessen maak je kennis met de basismaterialen voor tekenen en schilderen en hoe je die gebruikt. We werken met potlood, tekenpen, (gewassen) inkt, houtskool, aquarelverf en acrylverf. Na de lessen heb je in al deze materialen geoefend en een werk gemaakt.

Basiskennis: Geschikt voor mensen zonder ervaring en voor mensen met enige ervaring die behoefte hebben aan opfrissen technieken, inspiratie en hulp bij ideevorming.

Lesmateriaal: Basismateriaalpakket voor de cursist waarmee ook thuis doorgewerkt kan worden. Verder is inbegrepen: papiergebruik en een schilderdoek voor het laatste werk in de cursus en het gebruik van door docent meegebrachte gereedschappen zoals penselen, linialen, snijmatten, mesjes e.d. tijdens de lessen.

Locatie: de Bibliotheek Heyhoef, Wijkcentrum Heyhoef
Prijs: €230,00 euro (10 x 2,5 uur, incl. lesmateriaal)*
Docent: Bernadet Willemen

CRE215
Startdatum: donderdag 19 januari 2023
Lestijd: 10.00-12.30 uur
Les data:19-26 jan / 02-09-16 feb / 02-09-16-23-30 mrt

Docent

Bernadet is een ervaren cursusdocent van Stichting Ateliers Reeshof. Ze begeleidt al ruim 16 jaar cursisten van alle leeftijden. Opgeleid als illustrator is ze thuis in diverse teken- en schildertechnieken. Het plezier van beeldend bezig zijn, wil ze graag delen met anderen.

Meld je direct aan voor de cursus van 19 januari (CRE215)

*Door inschrijving ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijf je jezelf in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met je opnemen voor verwerking van de betaling via jouw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heb je vragen over de cursus? Mail dan naar Cursushuis Midden-Brabant.