Astrologie beginners en beginnend gevorderden

Astrologie is een prachtige wetenschap uit een oude bron van kennis. Heel praktisch toepasbaar pedagogisch; psychologisch en natuurgeneeskundig. Astrologie heeft niets te maken met astro-tv of kijken in glazen bollen om te zien of je toekomst daarin zichtbaar wordt! Integendeel. Het is zoveel rijker dan dat!

In deze cursus leer je de zin en onzin van astrologie. je leert vooral de basisvaardigheden ervan kennen en deze oude kennis toepassen. Humor, gezelligheid en vrijblijvende uitwisseling krijgt u er gratis bij.

Met de kennis van Astrologie leer je van mensen hun sterke kanten fysiek, emotioneel en mentaal, evenals ontwikkelpunten en temperamenten ontdekken. Je leert hiermee analyseren, maar ook verbanden zien. De cursus wordt heel praktisch gegeven: theorie leren is al snel deze proberen toe te passen.

Natuurlijk kijken we ook naar de astronomie waar we dat nodig hebben. Bij voldoende belangstelling kunnen we op excursie naar een bekende sterrenwacht.

Instapniveau

Er is geen basiskennis vereist, wel interesse voor psychologie, filosofie, mensenkennis of natuurgeneeskunde. Kritisch cursisten zijn een zegen voor deze leergierige docente, die er zelf na 40 jaar nog niet op uitgekeken is.

Lesmateriaal

Facultatief en vrijblijvend te koop via de docent voor maximaal € 20,-, maar je kunt ook zelf aantekeningen maken of de les laten opnemen bij afwezigheid.

Locatie: De Bibliotheek ‘t Sant (vanaf 04 februari 2019 vindt de cursus plaats in de Bibliotheek Tilburg Centrum (Lochal, Spoorzone))

Prijs: € 180,-* (12 x 1,5 uur, tweewekelijks)

CUL803
Startdatum: maandag 22 oktober 2018
Lestijd: 20.00-21.50 uur
Docent: Toos de Wildt
Lesdata: 22 okt / 05-19 nov / 03-17 dec / 07-21 jan / 04**-18 feb / 11-25 mrt / 08 apr

Over de docent
Toos de Wildt is vanaf 18 jaar oud met astrologie bezig en heeft ruim 35 jaar lesgevers-ervaring, waarvan 20 jaar bij het Cursushuis. Naast haar astrologisch werk is zij coach en docent op een Hogeschool alsook docent in het voortgezet onderwijs. Aanvankelijk wilde zij een zuiver medisch en later psychologisch beroep, waardoor zij ook in deze richtingen studies volgde. Wat studeren en ontwikkelen betreft noemt zij zichzelf een “rupsje-nooit-genoeg.”

*Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

** Vanaf 04 februari 2019 vindt de cursus plaats in de Bibliotheek Tilburg Centrum (Lochal)

Heb je vragen over de cursus? Mail dan naar Cursushuis Midden-Brabant.