Astrologie beginners en licht gevorderden

Astrologie is een prachtige wetenschap uit oude bron en modern inzetbaar, o.a. als een mooie eye-opener bij vragen en wensen. Praktisch toepasbaar pedagogisch, psychologisch en geneeskundig. Het vak heeft niets te maken met zoiets als Astro-tv of kijken in glazen bollen. Het is een mooie oude techniek om ons energiepatroon te leren kennen.

In deze cursus leer je de zin en onzin van astrologie. We leren vooral de basisvaardigheden ervan en deze oude kennis nuchter toepassen. Humor, gezelligheid en vrijblijvende uitwisseling krijgt u er gratis bij.

Met de kennis van Astrologie leer je van mensen hun sterke kanten fysiek, emotioneel en mentaal ontdekken, evenals hun ontwikkelpunten en temperamenten. Je leert hiermee zowel analyseren, als ook verbanden zien. De cursus wordt praktisch gegeven: theorie leren is al snel telkens deze toepassen.

Natuurlijk kijken we ook naar de astronomie waar we die nodig hebben. Bij voldoende belangstelling kunnen we op excursie naar de sterrenwacht in Oudenbosch.

Instapniveau

Geen basiskennis vereist, wel interesse in mensen zoals psychologie, filosofie, opvoeden of natuurgeneeskunde. Kritische cursisten zijn hierin een zegen voor de leergierige docente, die er na meer dan 40 jaar nog niet op uitgekeken is.

Lesmateriaal

Facultatief en vrijblijvend te koop via de docent voor maximaal € 20,00 maar je kunt ook zelf aantekeningen maken of de les laten opnemen bij afwezigheid.

Locatie: De Bibliotheek Lochal

Prijs: € 180,00 (12 x 2 uur les, tweewekelijks)*

CUL005
Startdatum: dinsdag 10 november 2020
Lestijd: 20.00-22.00 uur, incl. pauze
Docent: Toos de Wildt
Lesdata: 10-24 nov / 08 dec / 05-19 jan / 02-23 feb / 09-23 mrt / 06-20 apr / 11 mei

Over de docent
Toos de Wildt is vanaf 18 jaar oud met astrologie bezig en heeft ruim 35 jaar lesgevers-ervaring, waarvan 20 jaar bij het Cursushuis. Naast haar astrologisch werk is zij coach en docent op een Hogeschool alsook docent in het voortgezet onderwijs. Aanvankelijk wilde zij een zuiver medisch en later psychologisch beroep, waardoor zij ook in deze richtingen studies volgde. Wat studeren en ontwikkelen betreft noemt zij zichzelf een “rupsje-nooit-genoeg.”

*Door inschrijving ga je akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft je je in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met je opnemen voor verwerking van de betaling via jouw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heb je vragen over de cursus? Mail dan naar Cursushuis Midden-Brabant.