Astrologie beginners en beginnend gevorderden

Astrologie is een prachtige wetenschap uit een oude bron van kennis. Heel praktisch toepasbaar pedagogisch; psychologisch en natuurgeneeskundig. Astrologie heeft niets te maken met astro-tv of kijken in glazen bollen om te zien of je toekomst daarin zichtbaar wordt! Integendeel. Het is zoveel rijker dan dat!

We leren vooral de basisvaardigheden kennen; de inzichten toepassen en onszelf verbazen. Met Astrologie leer je om jouw sterke kanten en ontwikkelpunten op elk terrein te ontdekken. Daardoor kun je er beter mee werken en ervan genieten en laten genieten. De cursus wordt dus heel praktisch gegeven.: leren is al snel proberen toe te passen. Astrologie werkt holistisch en leert je de verbanden in jouw totaalplaatje. Er komt ook astronomie om de hoek kijken waar we dat nodig hebben als basis. Bij voldoende belangstelling kunnen we dan op excursie naar een bekende sterrenwacht.

Instapniveau

Er is geen basiskennis vereist, wel interesse voor psychologie of filosofie en mensenkennis. Kritisch luisterende en denkende cursisten zijn een zegen voor deze leergierige docente, die er zelf na 40 jaar nog niet op uitgekeken is.

Lesmateriaal

Facultatief en vrijblijvend te koop via de docent voor maximaal € 20,-, maar je kunt ook zelf aantekeningen maken of de les laten opnemen bij afwezigheid.

Locatie: De Bibliotheek ‘t Sant (vanaf 2019 vindt de cursus plaats in de Bibliotheek Tilburg Centrum (Lochal, Spoorzone))

Prijs: € 180,-* (12 x 1,5 uur, tweewekelijks)

CUL803
Startdatum: maandag 22 oktober 2018
Lestijd: 20.00-21.50 uur
Docent: Toos de Wildt
Lesdata: 22 okt / 05-19 nov / 03-17 dec / 07-21 jan / 04**-18 feb / 11-25 mrt / 08 apr

Over de docent
Toos de Wildt is vanaf 18 jaar oud met astrologie bezig en heeft ruim 35 jaar lesgevers-ervaring, waarvan 20 jaar bij het Cursushuis. Naast haar astrologisch werk is zij coach en docent op een Hogeschool alsook docent in het voortgezet onderwijs. Aanvankelijk wilde zij een zuiver medisch en later psychologisch beroep, waardoor zij ook in deze richtingen studies volgde. Wat studeren en ontwikkelen betreft noemt zij zichzelf een “rupsje-nooit-genoeg.”

*Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

** Vanaf 04 februari 2019 vindt de cursus plaats in de Bibliotheek Tilburg Centrum (Lochal)

Heb je vragen over de cursus? Mail dan naar Cursushuis Midden-Brabant.