Astrologie voor (ver)gevorderden

Astrologie is een prachtige wetenschap met veel kennis uit oude bron. Hiermee kun je niet alleen meer inzicht in jezelf krijgen. Je kunt ook je geliefde medemensen beter begrijpen. Astrologisch denken en handelen is holistisch en ziet verbanden.

In het begin van deze interactieve bijeenkomsten worden eerst de basisvaardigheden getest van de cursisten en gaan we die rondom een thema of probleemstelling toepassen. De lerares bepaalt samen met de cursisten de onderwerpen waarin zij zich willen verdiepen en stuurt daarbij naar de balans en verdeling en kijkt naar de haalbaarheid. Het accent in deze cursus ligt nog steeds op praktische toepasbaarheid van het ontdekte. Daarnaast worden deelnemers uitgedaagd om zichzelf naar het niveau van beginnend astroloog te ontwikkelen.

Instapniveau: flinke basiskennis vereist, meer dan een of twee beginnerscursussen.

Locatie: de Bibliotheek 't Sant 

Prijs: € 185,- (12 x 1,5 uur, tweewekelijks)

Datum: Er zijn op dit moment geen nieuwe cursusdata beschikbaar. Houd onze website in de gaten voor nieuwe cursussen. Heb je vragen of opmerkingen? Neem dan contact op met het Cursushuis. 

Docent
Toos de Wildt is inmiddels meer dan 40 jaar met astrologie bezig en heeft een jarenlange ervaring in het lesgeven in voortgezet en hoger onderwijs, waarvan 20 jaar bij het Cursushuis. Zij werkt naast haar astrologische praktijk ook als studiecoach op een hogeschool. Oorspronkelijk wilde zij liever een medisch en later psychologisch beroep. Zij heeft daarom ook in die richting studies gevolgd. Met ontwikkelen en studeren is zij naar eigen zeggen nou eenmaal een “rupsje-nooit-genoeg”. 

*Door inschrijving gaat u akkoord met de Algemene voorwaarden van het Cursushuis. Schrijft u zich in via de Meedoenregeling dan zullen wij contact met u opnemen voor verwerking van de betaling via uw tegoed. De betaling staat gelijk aan het reguliere cursusgeld.

Heb je een vraag over deze cursus? Mail dan naar het Cursushuis.